BLOG Kruidvat

Zo stel je een prachtige wanddecoratie samen met Kruidvat fotocollage

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 21/04/2021

Fleur je muur op met mooie herinneringen

Weet je nog, die keer dat je met de camper op reis ging, of die keer dat je een schildpad tegenkwam tijdens het snorkelen in de zee? Of dat heerlijke verjaardagsfeest waarvan je wilde dat het nooit eindigde? Je hebt vast foto’s van al deze mooie herinneringen. Deze herinneringen verdienen een mooi plekje op je muur. Met Kruidvat fotocollage doe je dat heel eenvoudig.

De Kruidvat fotocollage is een wanddecoratie waarin je mooie herinneringen een ereplekje krijgen. Met onze tegels en jouw eigen foto’s die je afdrukt op onze fotokiosk stel je in een handomdraai een mooie wanddecoratie samen. Je kunt de tegels eindeloos met elkaar combineren, zodat je de fotocollage kunt maken of uitbreiden tot het formaat dat je wilt. Zo maak je de collage helemaal naar jouw unieke smaak.

Je loopt met je collage zo de winkel uit

Bij Kruidvat hoef je niet te wachten tot je collage klaar is. Je koopt de collagetegels in de winkel. Je hebt de keuze uit twee formaten: 10 bij 15 centimeter en 15 bij 15 centimeter. De fototegels hebben twee verschillende zijden: een zijde zonder rand en een zijde met een strakke kaderrand. Heb je je tegels uitgekozen? Dan kan je op de Kruidvat Fotokiosk in onze winkel jouw foto’s afdrukken. Vervolgens bevestig je de foto’s op de tegels.

Zo hang je je fotocollage op

Zijn je foto’s klaar? Dan is het tijd om thuis de collage op te hangen! Zorg ervoor dat zowel de fototegels als de muur vrij zijn van vet en stof voordat je begint. Leg de tegels ter voorbereiding op een vlakke en schone ondergrond; bijvoorbeeld op een handdoek. Zelfklevende wandstickers worden meegeleverd, wat het bevestigen aan de muur supereenvoudig maakt. Je kunt de tegels los van elkaar of geschakeld bevestigen.

Stap 1: Open de tegel door met je vingertop het knopje dat het vensterdeel ingesloten houdt naar buiten te duwen. Druk tegelijkertijd het venter uit het frame omhoog bij de inkeping naast het knopje.

Stap 2: Om de tegels te schakelen druk je een verbindingsplaatje over de uitstekende knopjes heen. Druk ze stevig aan. Doe dit vóór het inleggen van de foto.

Stap 3: Plaats de foto in het frame met de afbeelding naar boven, tussen de uitgespaarde ruimte. Deze is precies passend gemaakt voor de foto’s uit de Kruidvat Fotokiosk.

Stap 4: Positioneer het vensterdeel op het frame met de uitsparingen tegen de knopjes en druk deze voorzichtig vast in het frame. Plaats de foto met de afbeelding naar beneden als de foto zichtbaar moet zijn aan de zijde met de rand.

Stap 5: Plak een wandsticker op elke hoek van de frames, aan de kant die tegen de wand komt. Raak de klevende zijde van de stickers niet aan met je vingers. Trek met behulp van een waterpas en een potlood een hulplijn op de muur om de tegels recht te plaatsen. Verwijder de beschermfolie met behulp van het lipje van de stickers en druk de tegels langs de hulplijn tegen de muur.

Ben je enthousiast, of wil je meer weten? Hier vind je meer informatie.

close

Previous

Zo maak je een foto op canvas schoon!
close

Next

7 tips voor het fotograferen met een wegwerpc...