BLOG Kruidvat

Zo creëer je in slechts 3 stappen de perfecte wenkbrauwen

brow look

Zo breng je je wenkbrauwen in model

Droom jij van mooie, volle en natuurlijke wenkbrauwen die je gezicht karakter geven? Wenkbrauwen zijn niet meer weg te denken uit je make-uproutine. Met deze 3 stappen van Max Factor is het voor jou niet langer een uitdaging om je wenkbrauwmake-up aan te brengen.

Stap 1: kies de juiste kleur

Voordat je begint met het aanbrengen van het wenkbrauwproduct, is het belangrijk een kleur te kiezen die overeenkomt met je haarkleur. Dit brengt rust in het gezicht en geeft je een zachte en natuurlijke uitstraling.

Stap 2: bepaal de vorm

Omdat de vorm en de kleur van je wenkbrauwen karakteriserend zijn voor je gezicht, is het belangrijk om je natuurlijke vorm te definiëren. Gebruik de borstelapplicator van de Max Factor Brow Shaper om de wenkbrauwhaartjes in de natuurlijke haargroeirichting te kammen.

Draai daarna het wenkbrauwpotlood om en gebruik de punt om de drie meetpunten van je wenkbrauw te bepalen door een streepje boven de wenkbrauw te zetten. Hoe je dit doet? Dat is simpel:

1. Meet eerst vanaf je neusvleugel aan de binnenkant van je ogen het beginpunt.
2. Daarna bepaal je het hoogtepunt van je wenkbrauw door de Max Factor Brow Shaper iets te verplaatsen naar het midden toe. Zet daar vervolgens weer een streepje.
3. Tot slot bepaal je het eindpunt van je wenkbrauw, door het potlood langs je neusvleugel en de buitenkant van je oog te plaatsen.

Stap 3: vul je wenkbrauwen met een potlood en poeder of een gel

Na het bepalen van de vorm, is het tijd om met een potlood, poeder of gel je wenkbrauwen op te vullen en definitie te geven.

sfeerbeeld rond brow blog

Gebruik je graag een gepigmenteerde wenkbrauwgel? Probeer dan eens de Brow Revival Gel van Max Factor. Binnen een handomdraai creëer je gefixeerde, volle en gekleurde wenkbrauwen. De wenkbrauwgel is verrijkt met oliën die je wenkbrauwen verzorgen. Door het langhoudende en waterproof effect ben je verzekerd van natuurlijke wenkbrauwkleur die wel 24 uur lang blijft zitten, zonder te vlekken. Gebruikers zijn dol op dit wenkbrauwproduct:

‘’De Brow Revial Gel maakt mijn wenkbrauwen meteen voller en laat ze er geweldig uitzien. Met het kleine borsteltje kan ik nauwkeurig de gel aanbrengen. Ook vind ik het prettig dat het de hele dag meegaat. Een echte aanrader!’’

close

Previous

Een natuurlijke ooglook in 7 simpele stappen
close

Next

Wat is een bindweefselmassage?