BLOG Kruidvat

Nieuw: Nivea CELLular Luminous630 Anti-Spot

Read time: 2 minutes
Posted on: 02/03/2022

Vaarwel pigmentvlekken. Hallo stralende huid!

Pigmentvlekken…. Die wil je liever niet. Je huid is minder egaal en je lijkt er soms ouder door. Gelukkig is de redding nabij! Na het succes van hun Anti-Spot Serum heeft Nivea een nieuwe innoverende verzorgingslijn ontwikkeld. Die lijn helpt je om vaarwel te zeggen tegen pigmentvlekken. Na vier weken ziet je huid er egaler uit en durf je weer met veel zelfvertrouwen je mooie koppie te laten zien.

Wat zijn die vlekken precies?

Voordat we in die nieuwe producten van Nivea duiken, is het goed om te weten wat pigmentvlekken nou precies zijn. Die bruine vlekken in je gezicht, of andere soorten verkleuringen in je huid, noemen ze officieel hyperpigmentatie. En dat is iets totaal anders dan sproetjes. Sproetjes vervagen namelijk in de winter en hyperpigmentatie helaas niet. Sterker nog… hoe ouder je wordt, hoe zichtbaarder die vlekjes worden.

Hyperpigmentatie ontstaat doordat je een onregelmatige productie van melanine hebt. Melanine is het bruine, roodachtige pigment in je huid. De productie hiervan kan onregelmatig worden door bijvoorbeeld huidveroudering, in de zon liggen of door hormonale factoren, zoals zwangerschap.

Wat is de oplossing van Nivea?

Nivea CELLular Luminous630 Anti-Spot biedt een oplossing om je pigmentvlekken, die ontstaan door de bovenstaande oorzaken, zichtbaar te verminderen. Het helpt ook om het vormen van nieuwe hyperpigmentatie te voorkomen. Het is inmiddels bewezen dat het assortiment van CELLular Luminous630 het verschijnen van donkere vlekken zichtbaar vermindert vanaf vier weken. De producten werken in op je huid en zorgen voor een egalere en stralende teint.

Wat is Luminous630?

Wetenschappers van Nivea hebben maar liefst 10 jaar onderzoek gedaan. Ze wisten dat er een bepaald enzym was dat verantwoordelijk is voor de productie van melanine. Tijdens het onderzoek hebben ze 50.000 verschillende moleculen losgelaten op dit enzym. En je raadt het al: molecuul nummer 630 slaagde erin om de productie van melanine te reguleren. Het ingrediënt Luminous630 werkt op celniveau en helpt dag en nacht om je ongelijkmatige teint aan te pakken en om donkere vlekken zichtbaar te verminderen. Dat ingrediënt hebben ze bij Nivea natuurlijk meteen gepatenteerd en verwerkt in een compleet nieuw assortiment met innovatieve huidverzorgingsproducten.

Het assortiment

Ontdek zelf welke Luminous630 producten prettig zijn voor jou. Nivea heeft tal van producten ontwikkeld met Luminous630, zodat het altijd wel binnen jouw routine past. Zo is er een fijne nachtcrème die je kunt gebruiken voor je gezicht, hals en décolleté. Terwijl jij slaapt egaliseert de nachtcrème je teint.

Uiteraard heeft Nivea binnen de lijn ook een dagcrème ontwikkeld met SPF50 om je te beschermen tegen pigmentverandering door de zon. Heb je snel donkere kringen rond je ogen? Dan kun je de Nivea CELLular Luminous630 Oogcontourcrème proberen.
Verder is er nog een corrigerend serum, dat pigmentvlekken vermindert en nieuwe vlekken helpt te voorkomen, en een Getinte Crème met SPF20 bescherming. Deze crème corrigeert je teint onmiddellijk en vermindert zichtbaar je pigmentvlekken.

Ga je het proberen?

Benieuwd of jouw huid na vier weken zichtbaar egaler wordt? Kom snel naar de winkel of bestel de Luminous630 producten online. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Tips voor als er wat met je ogen is
close

Next

Nieuw: Nivea Naturally Clean Gezichtsreinigin...