BLOG Kruidvat

Herfstlook: de make-uptrends van dit najaar

Wanneer de zomer is afgelopen en de herfst begint, is het tijd om je klaar te maken voor de laatste maanden van het jaar. De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Hoog tijd dus voor een goede herfstlook! Maar wat zijn de trends van dit najaar? We vertellen het je hier!

Make-uptrends

De make-uptrends van deze herfst staan in het teken van eye catching beauty! Het draait dit seizoen om je pure zelf. In plaats van het verbergen van je flaws, is de trend deze herfst om je schoonheid te benadrukken! We vertellen je hoe:

  • Winged eyeliner: het is even oefenen, maar het resultaat is geweldig! De winged eyeliner, is het tekenen van een vleugel bij je ooghoek. Hij laat je ogen spreken met een stoer en vrouwelijk effect. Heb je de wing nog niet onder de knie? Zet je eyeliner dan lekker dik aan.
  • Rode lippenstift: De klassieker is weer helemaal hot; rode lippenstift. Lippenstift geeft een boost aan je humeur en met een rode kleur sta jij zelfverzekerd met beide benen op de grond! Heb je liever een zachtere kleur voor overdag? Gebruik dan een lippenstift met een oranje ondertoon.
  • Wilde wenkbrauwen: je leest het goed, dit seizoen geen strakke wenkbrauwen, maar messy! De pincet is voorlopig dus niet nodig, maar kam met een wenkbrauwborsteltje de haren omhoog. Een wenkbrauwgel is hier ook heel handig bij.

De herfstkleuren

De herfstkleuren van dit najaar zijn neutraal. Een goed nude kleurenpalet mag daarom niet in je make-uptas ontbreken! Ook in beauty is de trend het omarmen van jezelf. De trend voor het opmaken van je gezicht is naturel, wat er stralend uit kan zien. Dit wordt met behulp van een highlighter gedaan.

Voor je ogen mag er wel voor een sterke kleur gekozen worden. Hoe opvallender hoe beter! Op de catwalks hebben wij veel blauwe oogschaduw gezien, maar we hebben ook andere felle kleuren voorbij zien komen.

Met de bovenstaande make-uptrends kun jij de frisse dagen van de herfst weer aan! Ben jij benieuwd wat de winterlook jou brengt? Wacht dan niet langer en kijk alvast vooruit met Winterlook: de make-uptrends van deze winter.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Make-uptutorial: blue smokey eye look voor de...
close

Next

Make-up voor beginners