BLOG Kruidvat

Liptips: alles over lippenstift

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 12/03/2019
header liptips2

Alles over lipstick – de Kruidvat lipparade is hier!

Waar in 2018 rode lippen met een natuurlijke make-uplook trendy was, gaan we in 2019 verder met intense kleurstatements op de lippen. Felle, zeer gepigmenteerde kleuren zijn hot. Natuurlijk blijven nude lipsticks ook een essentieel onderdeel van jouw make-uproutine om jouw no make-up look af te maken. Zo wissel je je looks gemakkelijk af en draag je in elke situatie de perfecte make-up. Ben je benieuwd naar het hele lipstick assortiment? Ga dan snel naar de webshop.

Onze tip: met deze vloeibare nude kleur lippenstift van L'Oréal creëert elke vrouw haar eigen look! Een must-have in elk make-up tasje.

Kies de kleur lipstick waar jij blij van wordt

Welke lipstickkleur het best bij jouw staat, heeft te maken met een aantal factoren zoals de kleur van je haar en de kenmerken van de lipstick. Natuurlijk is het ook een kwestie van smaak. Probeer daarom verschillende kleuren uit en ontdek wat jouw ultieme kleurknaller is.

Laat je lipstick met je haarkleur matchen

Gebruik je haarkleur om een lipstickkleur te kiezen. Bij licht haar kun je vaak lichtere tinten lipstick zoals roze beter hebben. Heb je bruin haar? Dan passen bruine tinten beter bij jou. Natuurlijke tinten zoals koper en brons staan vooral goed bij rossig haar terwijl harde tinten als vel rood vaak goed staan bij zwart of donker haar.

Een langhoudende of verzorgende lipstick?

Eén van de grootste verschillen in lipsticks is die tussen langhoudende en verzorgende lipsticks. Langhoudende lipsticks blijven vaak de hele dag zitten terwijl je een verzorgende lipstick bijvoorbeeld bij moet werken na een vettige maaltijd.

Fans van een langhoudende lipstick zullen je vertellen dat het grootste voordeel voor hen is dat ze zich niet druk hoeven maken over de lipstick. Ze brengen hem in de ochtend aan en zijn klaar voor de dag. Als ze droge lippen krijgen, gebruiken ze een transparante balsem om de lippen te hydrateren. Een verzorgende lipstick heeft vaak oliën of vitamines verwerkt in de formule waardoor je lippen gekleurd én verzorgd worden.

rond sfeerbeeld liptips

A pop of colour vs. de nude lipstick

Een kleurstatement maakt je look af en laat een onvergetelijke indruk achter. Bij een zwarte outfit legt een felle lipkleur het accent op je gezicht. Aan de andere kant kun je een kleurrijke outfit ook versterken met een kleuraccent. Alles kan en mag.

Onze tip: deze klassiek rode lippenstift van Maybelline staat echt iedereen! Het geheim van de lippenstift is de witte ondertoon in de kleur, die zorgt dat hij ook bij jou fantastisch staat.

Een nude lipstick is de little black dress van jouw make-uptas. De kleur is enorm veelzijdig en kan dus altijd en overal. Van een brunch met vriendinnen tot een avondje op de bank met een geliefde. Een nude lipstick egaliseert je lipkleur en -textuur waardoor jouw lippen er verzorgd uitzien. Daarnaast definieer je je lippen doordat je het kleurverschil tussen de lipkleur en je huid versterkt.

close

Previous

Beauty Masters
close

Next

Makkelijk en natuurlijk je haar verven met Sc...