BLOG Kruidvat

Hello Kruidvat Colors to Cover uitgroei spray, bye bye uitgroei!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 31/05/2017
uitgroei spray

Hello Kruidvat Colors to Cover uitgroeispray, bye bye uitgroei!

Je kent dat wel. Je uitgroei irriteert je, maar je hebt geen zin om naar de kapper te gaan, zelf aan de slag te gaan of een heel pakje haarverf te verspillen aan die uitgroei. Relax! Er is nu Kruidvat Colors to Cover uitgroei spray. Makkelijk in gebruik, van kapperskwaliteit en voor een Kruidvat-prijsje.

Wat is het?

Kruidvat Colors to Cover camoufleert tijdelijk je uitgroei en/of grijze haaraanzet. Heb je een feestje, een sollicitatiegesprek of gewoon een hekel aan uitgroei, dan heb je die uitgroei in no-time weggewerkt.

Hoe werkt het?

Je brengt de uitgroei spray met een handig opzetstukje precies op de uitgroei aan. Kruidvat Colors to Cover geeft je holdgarantie, dus het droogt snel en blijft goed zitten. De uitgroei spray was je later makkelijk weer uit.

De kleuren

We hebben nu drie kleuren: donker blond, midden bruin en donker bruin. Alle drie camoufleren tijdelijk uitgroei en grijs haar bij de haaraanzet.

Onze tip

Zorg dat je altijd een pakje Kruidvat Colors to Cover in huis hebt in jouw kleur. Dan ben je altijd klaar om je uitgroei à la minute weg te werken. Bye bye uitgroei!

Kruidvat Colors to Cover Lotte loves beauty
left arrow left arrow
Showing > of results
close

Next

Hoe vind ik de perfecte mascara?