Kruidvat Blog

Statement haarklemmen: voor welke ga jij?

Mooie kapsels met verschillende haarklemmen

Eén van de meest fantastische haaraccessoires is de bekende haarklem. Hiermee kun je namelijk alle kanten op, ook als je haar te lang wordt doordat je nu niet naar de kapper kunt. Check deze hair inspiration video en ontdek hoe je eenvoudig een grote klem mooi in je haar verwerkt.

Bruine haarklemmen met unieke eigenschappen
Bruin is dé trendkleur van 2021. En de mooie bruintint havanna is een kleur die veel terugkomt in het assortiment haaraccessoires van Zenner. Het populairst zijn misschien wel de bruine haarklemmen die in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn. Momenteel zie je veel bruine statement klemmen en met deze grote clips creëer je snel en gemakkelijk een stijlvol kapsel.

Wist je dat iedere klem zijn eigen unieke eigenschappen heeft? Zo heb je de Stay-in-Hair klem met rubber, die niet gemakkelijk uit je haar glijdt. Of de metaalvrije haarklem die extra zacht is voor je haar. En wat dacht je van de spiderklem met Frans design? Altijd handig is de staartklem, ook wel bananenklem genoemd. Bekijk deze video om te zien wat je allemaal met een haarklem kan:

Voor welke statement haarklem ga jij?  

close

Previous Article

Make-up voor beginners
close

Next Article

Welke kleur oogschaduw past bij jouw ogen?