BLOG Kruidvat

Kruidvat Natures: vegan en duurzame producten voor onder de douche

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 18/09/2020
Header_Kruidvat Natures vegan en duurzame producten voor onder de douche

Duurzaam hoeft niet duur te zijn met Kruidvat Natures!

Vind jij het niet alleen belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar ook voor de natuur? Gebruik dan de doucheproducten en haarverzorgingsproducten van Kruidvat Natures. Ontdek hier alles over deze vegan en duurzame producten.

Kruidvat Natures voor je haar en huid

Niet alleen jouw schoonheid telt, maar ook die van de natuur. Daarom hebben we Kruidvat Natures ontwikkeld. Deze vegan en groene producten bevatten biologische ingrediënten die perfect zijn afgestemd op je huid en haar. Een bewust keuze voor jezelf en het milieu.
En niet alleen de inhoud is goed voor het milieu, maar ook de verpakking. De douchegels, shampoos en conditioners zitten namelijk in flessen die gemaakt zijn van 98% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. En dat allemaal voor een zeer voordelige Kruidvat-prijs!

Groene douchegels, shampoos en conditioners

Kruidvat Natures heeft drie lijnen met shampoos en conditioners:

  • Kruidvat Natures Repair met biologische avocado en biologische amandelolie voedt je haar intensief. De herstellende shampoo en conditioner maken je haar sterker en beschermen het.
  • Kruidvat Natures Volume revitaliseert je haar. De shampoo en conditioner met biologisch kokoswater en biologisch lotusbloemextract geeft gewichtloos volume voor soepel en luchtig volumineus haar.
  • Kruidvat Natures Hydrating met biologische olijf en biologische aloë vera voedt je haar tot in de punten. De shampoo en conditioner geven je lokken een levendige glans en gezonde uitstraling.

Alle Kruidvat Natures shampoos bevatten 84% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water. De Kruidvat Natures conditioners bevatten 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water.

Sfeerbeeld_round_Kruidvat Natures vegan en duurzame producten voor onder de douche

Om je verwenmomentje onder de douche compleet te maken, heeft Kruidvat Natures naast deze haarverzorgingsproducten ook een aantal fijne douchegels in haar assortiment:

Alle drie de doucheproducten zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de droge huid.

Naast deze producten zijn er van Kruidvat Natures ook huidverzorgingsproducten verkrijgbaar. Wil je hier meer over weten? Lees dan Kruidvat Natures geeft om je huid én de natuur.

close

Previous

Is je make-up uitgedroogd? Deze beautyhacks z...
close

Next

8 handige tips bij vermoeide ogen