BLOG Kruidvat

Wat voor speelgoed neem je mee op vakantie?

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 03/05/2020

Checklist: welk speelgoed neem je mee?

Het is vakantie! Even niet aan school of werk denken en heerlijk uitrusten. Maar als je zelf echt van je rust wil genieten, is het belangrijk dat je het juiste speelgoed voor je kinderen meeneemt. En dat is best een uitdaging. Ontdek daarom hier welk speelgoed je het beste mee kunt nemen als je op vakantie gaat.

Speelgoed voor onderweg

Voordat je op je vakantiebestemming bent aangekomen, moet je eerst de reis ernaartoe zien te overleven. En dat gaat het beste als je op de achterbank voor wat vermaak zorgt. In een handige auto-organiser kan je genoeg kwijt. Denk aan kleur- en puzzelboekjes, poppen en raamstickers. Voor al wat oudere kinderen zijn luisterboeken ook ideaal.

Speelgoed voor op de camping, in het hotel of vakantiehuisje

Als je eenmaal op de bestemming bent aangekomen, is er meestal in het begin genoeg te zien en ontdekken. Op veel vakantieplekken is er speciaal vermaak voor de kinderen en zijn er leuke speeltuinen. Maar daarnaast is het handig om dit speelgoed toch bij je te hebben:

  • De favoriete pop en knuffel, eventueel met accessoires zoals een poppenwagen
  • Kleurboeken en spelletjesboeken
  • Teken- en knutselspullen
  • Een speeltentje
  • Strandspeelgoed zoals een emmertje en een schepje
  • Een vlieger
  • Waterspeelgoed zoals een waterpistool en waterballonnen
  • Badmintonrackets of een gooi- en vangspel
  • (Bord)spelletjes
  • Lees- en luisterboeken

Zo geniet iedereen van een welverdiende vakantie.

Ga je met het vliegtuig?

Reis je met het vliegtuig? Dan mag je natuurlijk maar beperkt bagage meenemen. Probeer zo efficiënt mogelijk in te pakken en maak een rugzakje als handbagage klaar voor je kind. Hierin doe je wat speelgoed en boekjes voor onderweg.

Tip: Sommige dingen kun je ook heel goedkoop op je vakantiebestemming kopen. Zo vind je bij veel strandbestemmingen diverse winkeltjes die voor een paar euro al een leuk strandsetje hebben liggen. En voor je kinderen is het superleuk om dan iets nieuws uit te mogen zoeken.

Niets vergeten?

Wil je zeker weten dat je voor zowel jezelf als je kinderen niets vergeet mee te nemen op vakantie? Bekijk dan ook eens onze handige checklist.

Wil je nog wat speelgoed voor je kinderen bestellen? Bekijk dan nu het ruime en voordelige assortiment in onze webshop. Toytoytoy wat een voordeel!


left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Met deze 8 tips voorkom je dat je peuter zich...
close

Next

Wat is johannesbroodpitmeel en wanneer gebrui...