BLOG Kruidvat

Luierbroekjes: makkelijk en met leuke Disney-print!

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 20/09/2021

Wordt het verschonen van de luier van je kindje steeds meer een gevecht? Als kleintjes beweeglijker worden, willen ze vaak moeilijk stilliggen tijdens het verschonen. Tijd om over te stappen op luierbroekjes! Hier ontdek je waarom luierbroekjes zo makkelijk zijn en vertellen we je meer over onze Kruidvat Disney luierbroekjes.

Waarom zijn luierbroekjes zo handig?
Luierbroekjes zijn eigenlijk gewoon luiers, maar dan zonder plakstrips aan de zijkanten. Het aantrekken gaat een stuk sneller dan bij een gewone luier; je trekt het luierbroekje gewoon aan als een onderbroekje. Zo kun je je kindje heel handig staand verschonen. En dat is ideaal als je kindje niet meer goed meewerkt bij het verschonen.

De voordelen van luierbroekjes
Luierbroekjes beschermen net zo goed als gewone luiers, maar zijn een stuk makkelijker aan te trekken. We hebben de voordelen van luierbroekjes hier voor je op een rij gezet:

  • Als je kindje sterker wordt, wordt het liggend verschonen een steeds grotere uitdaging. Bij het verschonen van een luierbroekje kan je kindje rechtop staan. Zo hou je je kleintje makkelijker vast en heb je meer controle.
  • Het luierbroekje verschonen gaat sneller dan het verschonen van een gewone luier. En daar zijn zowel jij als je kindje heel blij mee.
  • Luierbroekjes stimuleren de motorische ontwikkeling. Je kindje moet meer doen om het broekje aan te krijgen. Hij moet zijn beentjes wat strekken, zijn heupjes kantelen en als hij wat ouder wordt, leert hij zelf het broekje ophijsen.
  • Iedereen weet hoe je een luierbroekje aantrekt. Ideaal voor mensen die onhandig aanrommelen met de plakstrips van een luier. Het broekje hebben ze in no time aan!

Wanneer stap je over op luierbroekjes?
Als je kindje ongeveer 1 jaar oud is, kun je overstappen op luierbroekjes. Het is handig als de beentjes van je kindje sterk genoeg zijn om te staan. Hij hoeft nog niet zelfstandig te kunnen staan, maar wel met een beetje hulp.

Luierbroekjes zijn ook perfect als oefenbroekje tijdens de zindelijkheidstraining. Je kindje kan het broekje zelf naar beneden doen, net als een onderbroek. En je hoeft het broekje niet na elk toiletbezoek te verschonen. Ook zijn luierbroekjes ideaal voor ’s nachts. Nachtzindelijk worden duurt namelijk vaak wat langer dan overdag zindelijk worden.

Ken je onze Kruidvat luierbroekjes met superleuke Disney-print?
Kruidvat luierbroekjes zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. De luierbroekjes die jullie van ons gewend zijn hebben superleuke Disney prints! Zowel de verpakking als de luier zijn voorzien van de bekende Disney magie. Een plezier om aan te trekken!

Onze Kruidvat Disney luierbroekjes sluiten perfect aan en houden daardoor de billetjes perfect droog. Ze zijn zó aan of uit. Handig toch?! En met de prijs zit het ook wel goed. Probeer ’t en je bent verkocht! Shop ze online of in een van onze winkels.

Wist je dat Kruidvat luiers en luierbroekjes het Europees Ecolabel hebben? Dat betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van het onafhankelijke Europese keurmerk EU Ecolabel. Met je keuze voor Kruidvat luiers of luierbroekjes draag je zo je steentje bij aan het milieu, terwijl je toch voor een luier van de hoogste kwaliteit kiest. Een verantwoorde keuze voor je kindje, je portemonnee en het milieu!

left arrow left arrow
Showing > of results

close

Previous

Accessoires voor in de babykamer
close

Next

Baby verkouden: wat kun je doen?