BLOG Kruidvat

Help spuitluiers voorkomen met Kruidvat NewBorn luiers met capture pocket!

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 25/01/2023

Help spuitluiers voorkomen met Kruidvat newborn luiers met capture pocket!

Oh nee! Wat hoor je daar! Voor je het weet druipt er aan alle kanten vieze poep uit de luier van je kleintje. Elke ouder kent ze wel; de bekende spuitluiers. De babypoep zit echt overal en er lijkt geen luier tegen bestand te zijn. Tot dit moment: want in Kruidvat NewBorn luiers maat 1 en 2 zit een speciale capture pocket. Dé oplossing om die explosieluiers te helpen voorkomen. Hier lees je er alles over.

Wat zijn spuitluiers?

Veel ouders maken zich druk om babypoep. Poept mijn baby te veel? Of juist te weinig? En waarom heeft de ontlasting van mijn kindje de ene keer een hele andere kleur dan de andere keer? Zomaar een greep uit de vragen waar veel ouders van pasgeboren baby’s zich mee bezig houden.
De darmen van zo’n kleintje zijn nog volop in ontwikkeling. De poep kan daarom de ene keer heel anders van kleur en consistentie zijn dan de andere keer. En daarbij spelen verkoudheidsvirussen, buikgriep en doorkomende tandjes ook nog eens een rol. Want die kunnen allemaal invloed hebben op de ontlasting van je kleintje.
Elke baby krijgt dan ook vroeg of laat te maken met spuitluiers, vaak ook wel explosieluiers genoemd. Hierbij komt de ontlasting er met meer kracht dan normaal uit en is vaak ook wat dunner. Hierdoor loopt het soms makkelijk uit de luier en zit je kleintje, en misschien jij ook, helemaal onder. Gelukkig is er nu iets waarmee je dit bij je pasgeboren baby helpt voorkomen.

Hoe helpt de capture pocket spuitluiers voorkomen?

Om spuitluiers te helpen voorkomen hebben wij de capture pocket ontwikkeld. De capture pocket is een soort opvangnetje in de luier. Dit netje vangt de poep op en houdt de ontlasting in de luier. En dat scheelt een hoop viezigheid en was!

In welke Kruidvat luiers zit deze handige capture pocket?

Deze handige capture pocket vind je in onze klassieke Kruidvat NewBorn luiers maat 1 en 2 (de gele pakken). De luiers bieden je daarnaast de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent voor een zeer scherpe prijs. Wist je dat onze Kruidvat luiers de meest verkochte luiers in Nederland* zijn? Meer weten? Ga dan naar Tips voor de bips. Kruidvat helpt je om de juiste luier te kiezen.

Onze Kruidvat NewBorn luiers maat 1 en 2 zijn ook verkozen tot Huismerkproduct van het Jaar 2023! Onze luiers voor de allerkleinsten scoorden in het onderzoek een mooie 7,6 en maar liefst 95,8% van de deelnemers zou ze aan vrienden en familie aanbevelen**.

Klinkt ideaal, toch? Wacht niet langer en bestel nu onze NewBorn luiers met capture pocket, verkrijgbaar in maat 1 en 2, in onze webshop. Dat scheelt je een hoop gedoe.

*Kruidvat luiers maat 0 t/m 6+ ten opzichte van alle luiers maat 0 t/m 6+ verkocht in de Nederlandse winkelstraten, gemeten over Nielsen data week 49 2020 t/m week 48 2021 in stuks volume.

**Online studie en test uitgevoerd door Nielsen/treetz op een totaal van 10.000 consumenten in Nederland eind 2022 – poynetherlands.com.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Kruidvat Pure & Soft: CO2-gecompenseerde...
close

Next

Een CO2-gecompenseerde luier, wat houdt dat i...