BLOG Kruidvat

5 ideeën voor een babyshower

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 27/07/2018
Ideeën babyshower

Een babyshower om nooit te vergeten

Ben jij of ken jij iemand in blijde verwachting? Dan is het geweldig om vrienden en familie op te trommelen voor een leuke babyshower. Van groepsspelletjes en -activiteiten tot manieren om de toekomstige mama (en papa) te verwennen: wij zetten de beste babyshower-ideeën voor je op een rijtje.

1. Spel: babyfoto’s raden

Vraag je gasten hun oude fotoalbums van zolder te halen en een schattige babyfoto van zichzelf mee te nemen naar de babyshower. Vraag iedereen bij aankomst zijn foto bij jou in te leveren en hang ze vervolgens op een plek op waar iedereen ze kan zien. Er mogen geen namen op de foto’s staan! Probeer met de hele groep te raden wie op welke foto staat. Extra tip: Dit spel kun je trouwens ook vooraf digitaal samenstellen en afspelen op bijvoorbeeld de tv.

2. Maak een plakboek

Leg een leeg plakboek neer en vraag iedereen er iets in te schrijven. Lieve wensen, leuke herinneringen aan de aanstaande ouders: het mag allemaal. Het zal even wennen zijn aan het leven met een baby. Een boek met leuke berichtjes kan die periode wat makkelijker maken. Wat dacht je van een paar aanmoedigende woorden voor de momenten dat de baby niet goed slaapt?

3. Hoe dik is die buik?

Laat iedereen raden hoe groot de omtrek van mama’s buik is en schrijf alle antwoorden op. Meet vervolgens hoe groot die buik nu echt is. Wie het dichtst in de buurt komt, is de winnaar. Zorg dat je een leuke prijs hebt klaarliggen!

4. Creëer een pop-up fotohokje

Mooie herinneringen moeten vastgelegd worden. Creëer onvergetelijke foto’s met een pop-up fotohokje. Een professional is niet nodig, je hebt er zo zelf een in elkaar gezet. Koop een doos met accessoires, zorg voor een kleurige achtergrond en say cheese!

5. Maak zelf een kraamcadeau

Wil je een origineel en nuttig cadeau geven? Stel een ultiem survivalpakket samen. Koop een mand en vul die met babyverzorgingsproducten en accessoires. Je kunt ook een luiertaart maken! Met één Midpack Kruidvat Luiers heb je al genoeg voor leuke luiertaart. Wil je echt uitpakken? Gebruik dan een Jumbopack of Valuepack.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Aflevering 9: Tv, iPad & telefoon
close

Next

Extra vitamines tijdens en na je zwangerschap...