Kruidvat BLOG

Wat doen Q10 en Vitamine C voor jouw huid?

nivea q10 plus c

Maak kennis met NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy

Je bent jong, zit vol energie en gaat fris en fruitig de dag door. Fluitend combineer je je werk met je gezin. Duh, wij weten ook wel dat dat niet altijd zo is. Maar je wil natuurlijk niet aan ‘de buitenkant’ verraden dat het vanbinnen soms best zwaar is.
Daarom stellen we graag NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy aan je voor. De oogcontourcrème en de dag- en nachtcrème uit deze lijn combineren twee super krachtige antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen : Q10 én vitamine C. Deze twee supergoedjes zorgen voor een energieke en uitgeruste huid zzodat jij frirs & fruitig de dag door kan. Bovendien voorkom je met NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy vroegtijdige huidveroudering.

Huidveroudering? Hoe dan?

Nu denk je misschien, huidveroudering, die heb ik nog niet. Dus waarom zou ik anti-age producten gebruiken? Nou, als je tussen de 25 en 35 bent, sluipt de huidveroudering toch al stiekem binnen. Als je op tijd met anti-age producten begint, voorkom je dat je er straks ouder uitziet dan je je voelt.

Wat doet Q10?

Q10 is een stof die je lichaam zelf aanmaakt. Q10 werkt samen met de huid om de aanmaak van collageen te bevorderen. Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke hoeveelheid Q10 in je huid af, waardoor er lijntjes ontstaan. NIVEA Q10plusC vult het Q10-gehalte van de huid aan en beschermt haar tegen beschadigende, vrije radicalen. Deze vrije radicalen spelen een grote rol in een vroegtijdige huidveroudering.

Wat doet vitamine C?

Vitamine C is een vitamine die in allerlei voedingsmiddelen voorkomt. Bijvoorbeeld in groenten en fruit. Pure vitamine C is een zeer effectief antioxidant dat de huidstructuur versterkt. Daardoor kan de huid meer voedingsstoffen en zuurstof opnemen. Aan de nieuwe NIVEA Q10plusC- lijn is een concentratie vitamine C toegevoegd die de huid een ware energieboost geeft.

Even voorstellen

Wil jij profiteren van de gunstige werking van deze twee super antioxidanten in één product? En wil je met een energieke en uitgeruste huid fris & fruitig de dag door? Dan stellen we graag de drie nieuwe sterren uit de lijn NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy aan je voor.

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy oogcontourcrème

Deze oogcontourcrème verfrist de vermoeide en doffe huid rond je ogen. Het is een fijne, lichte crème die snel door je huid wordt opgenomen en effectief fijne lijntjes rondom de ogen vermindert.

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème

Deze nachtcrème zorgt ervoor dat je huid tot 50% meer zuurstof opneemt en geeft de huid een nieuwe energieboost*. Het is een heerlijke, intensief hydraterende crème die werkt als je huid er het meest ontvankelijk voor is: als jij slaapt.

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy dagcrème

Deze Dagcrème geeft nieuwe energie aan de vermoeide, futloze huid. De formule laat de huid direct opleven en hydrateert intensief voor een frissere en zichtbaar gladdere huid.

*in-vitro

close

Previous Article

The Master Perfumer collectie voor haar
close

Next Article

Aan de slag met sculpting- & contouring-m...