Laat je verleiden door Les Chocolats

matte lipsticks L’Oréal Paris

Ultra matte lipsticks met de verleidelijke geur van chocolade

Verslaafd aan chocola en aan make-up? Dan is de nieuwste innovatie in langhoudende lipsticks - Les Chocolats van L’Oréal Paris - echt iets voor jou! De liquid lipstick geeft je lippen niet alleen een krachtig gepigmenteerde matte finish voor een bold statement, het heeft ook nog eens de verslavende geur van chocolade!

Langhoudende formule die niet afgeeft

De langhoudende formule van de lipstick blijft tot maar liefst 16 uur op je lippen zitten en geeft niet af. Dus als je van het dragen van deze lipstick spontaan trek krijgt in een chocoshake of een doos bonbons hoef je niet bang te zijn dat je lipstick vervaagt. Bovendien voelt de formule comfortabel aan en plakt niet.

9 yummy shades

Les Chocolats Ultra Matte Lipsticks zijn verkrijgbaar in 9 nude shades, exclusief bij Kruidvat. Deze shades zijn allemaal super gepigmenteerd en lopen uiteen van meer rode en roze tinten naar meer bruine en beige nudetinten. Zo is er een shade voor iedereen.

Handige applicator

Door de precisie-applicator is de lipstick gemakkelijk aan te brengen. Het volgt de vorm van je lippen voor een perfect resultaat.

matte lipsticks L’Oréal Paris

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer