Kruidvat Blog

Goede sportvoeding hoeft niet duur te zijn

Sportvoeding

Sportvoeding voor elke sporter

Of je nu fanatiek sport of gewoon recreatief; sportvoeding is er voor iedereen. Of je nu vele uren traint of maar een uurtje per week.

Hoe jouw sportschema er ook uitziet, we willen je graag kennis laten maken met Kruidvat sportvoeding. Voor de heavy (kracht)sporter is deze voeding een goede, zeer betaalbare sportvoeding. En ben je recreatief sporter? Dan is het goed te weten dat sportvoeding er voor iedereen is. Eiwitten in sportvoeding ondersteunen het herstel van je spieren na het sporten. Zo krijg je nog meer plezier in het sporten.

Kruidvat bood je al een heel compleet assortiment aan sportvoeding en nu is ons assortiment verder uitgebreid. We stellen drie nieuwkomers graag aan je voor.

Kruidvat Protein Pancakes voor de recreatieve en heavy sporter

Proteïnepancakes zijn heel geschikt om te eten voor het sporten. Dit ontbijtproduct bestaat uit hoogwaardig eiwit en koolhydraten. De eiwitten dragen bij aan het herstel, de ontwikkeling en het behoud van spierweefsel na het sporten. Met Kruidvat Protein Pancakes krijg je makkelijk meer eiwitten binnen en begin je je dag met een goed gevulde maag. Je kunt de proteïnepannenkoeken natuurlijk ook op een ander moment van de dag eten. Ze smaken zowel koud als warm heel goed en zijn makkelijk mee te nemen. Er zitten vier porties Protein Pancakes in een pak. Per portie kosten deze maar € 0,65!

Kruidvat Whey Isolate voor de heavy sporter

Kruidvat Whey Isolate met vanillesmaak is een eiwitsupplement speciaal voor de heavy sporter. Kruidvat Whey Isolate bestaat uit wei-eiwit isolaat, is vetvrij en bevat alle essentiële aminozuren. Deze aminozuren maakt je lichaam niet zelf aan en moet je daarom via je dagelijkse voeding binnenkrijgen.  Whey Isolate kan een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Een shake met Kruidvat 100% Whey Isolate kost je slechts € 0,69!

Hoe gebruik je deze?
Maak een shake met water of melk en drink deze direct na of rond je training. Verder kun je deze nemen als aanvulling op het ontbijt of als eiwitrijk tussendoortje.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

De beste apps en hulpmiddelen om te stoppen m...
close

Next

Meer bewegen? Met de tips van Mick lukt het j...