Pak die winterkwaaltjes aan met deze handige tips

headerbeeld-winterkwaaltje

Ben jij al klaar voor de winter?

De winter staat alweer voor de deur! En daarbij horen ook de bekende winterkwaaltjes zoals verkoudheid, een droge huid en minder energie. Ben jij hier al goed op voorbereid? Door de juiste producten in huis te halen, ben jij helemaal klaar voor de komende winter!

1 – Extra energie bij vermoeidheid graag!
In de winter zijn de dagen korter en is de zon minder krachtig. Door het sombere en donkere weer hebben veel mensen last van een winterdip. Je hebt weinig energie en voelt je sneller vermoeid. Supradyn Complex Forte kan je helpen. De vitamines B2, B3, B6, B12 en C, magnesium en ijzer zorgen voor extra energie bij vermoeidheid. Ideaal als aanvulling op je voeding tijdens de wintermaanden.

 

van 0.00 12.09

2 – Schrale en ruwe huidplekken?
Voelt jouw huid in de winter ook altijd zo ruw en schraal aan? Door de droge, koude lucht droogt je huid sneller uit. Soms krijg je zelfs kleine kloofjes of een trekkerig huidgevoel, dat kan heel vervelend zijn. Zeker in de winter kan je huid daarom wel wat extra’s gebruiken.
Bepanthen Beschermende Zalf beschermt en verzorgt ruwe en droge huidplekjes intensief. De zalf ondersteunt het natuurlijke huidherstel en legt een beschermend laagje op je huid. Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

3 – Verstopte neus? Zo kun je weer vrijer ademen
Zodra het kouder wordt, voel je die vervelende verkoudheid alweer opkomen. Doordat we met zijn allen meer binnen zitten in slecht geventileerde ruimtes, pakken virussen hun kans. En door de droge lucht in huis of op je werk blijft een virus lang actief. Je kunt dan een verkoudheid oplopen.
Dampo heeft producten die jou en je gezin helpen in deze tijd. Neem bijvoorbeeld de Dampo Verkoudheidsbalsem*. Wrijf de balsem bij verkoudheid en verstopte luchtwegen in op borst, rug of hals, of gebruik het om te stomen. Het verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door het inademen van de vrijkomende dampen.

sfeerbeeld-winterkwaaltje

4 – Kinderkwaaltjes in de winter?
Kleine kinderen hebben in de herfst en winter vaak kwaaltjes zoals verkoudheid, koorts en griep. Wist je dat kinderen tot zes jaar gemiddeld wel zes tot tien keer per jaar verkouden zijn?
Wil je de koorts of (hoofd)pijn bij verkoudheid en griep wat verlichten? Gebruik dan de Sinaspril Paracetamol kauwtabletten**. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en werken snel en effectief. Ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden.

5 – Griepje?
Griep is niet hetzelfde als verkoudheid. Bij griep voel je je vaak ineens niet lekker, hebt hoge koorts, rillingen en keel- en spierpijn. Het enige dat je nog wil, is lekker onder de wol kruipen.
Verlicht pijn en koorts met Finimal**.

*Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen onder de 2 jaar.
**Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer