Laag libido? Kruidvat helpt je

Libido_header

Hé man! Verhoog je potentie en maak van seks weer een feestje

Seks is in veel relaties belangrijk. Maar wat als je als man ter maken krijgt met een laag libido en je er weinig zin in hebt? Vooral voor mannen is dit vaak een probleem en een taboe. Geen zin in seks werkt vaak niet bevorderend voor je zelfvertrouwen.

De oorzaken van een laag libido

Het libido, de zin in seks, verschilt van man tot man. Je libido wordt bepaald door hormonen die je lichaam aanmaakt en verandert gedurende verschillende levensfasen. Naarmate je ouder wordt daalt het libido, dat is normaal. Verder wordt de zin in seks sterk bepaald door omstandigheden als je gezondheid, stress en natuurlijk je relatie. Je libido wordt ook aangewakkerd door het hebben van seks, als een soort vliegwiel. Hoe meer je het doet, hoe meer zin je er in krijgt.

Wat kun je doen bij een laag libido

Je voelt je moe en futloos, misschien zelfs een beetje depri? En zin in seks heb je al helemaal niet. Maar je partner zou toch graag weer eens met je tussen de lakens kruipen? Probeer dan eens Kruidvat Libido Plus Tabletten met mucuna pruriensextract. Deze tabletten helpen je om je potent en vitaal te blijven voelen. Mucuna pruriensextract ondersteunt het libido en erectievermogen van de man, voor gezonde seksuele prestaties. Wedden dat seks weer een feestje wordt?

Andere tips:

  • Probeer zo gezond mogelijk te leven, dat is goed voor je lijf en libido!
  • Ga sporten. Je krijgt er niet alleen een betere body van, maar een betere doorbloeding zorgt voor een betere aanmaak van hormonen die belangrijk zijn voor je libido.
  • Stress is niet goed voor je zin in seks. Vermijden dus!
  • Doe wel aan seks! Seks wakkert je libido vanzelf aan. En je slaapt er ook beter door, wat uiteindelijk weer past bij een gezonde levensstijl. Een win-winsituatie dus.

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer