BLOG Kruidvat

Groot nieuws: onze Kruidvat luiers hebben een nieuwe verpakking en zijn gewaardeerd met een 8,6!

Read time: 1 minute
Posted on: 15/04/2020
Header_Groot nieuws onze Kruidvat luier is gewaardeerd met een 86.png

Kruidvat luiers: goede kwaliteit voor een voordelige prijs

Wij hebben nieuws! Onze Kruidvat luiers hebben een nieuwe verpakking en zijn met de laatste testresultaten gewaardeerd met een 8,6. Maar liefst 97% van de ouders van het testpanel beveelt de Kruidvat luier aan en 98% van de ouders is (zeer) tevreden over de zachtheid en het draagcomfort.* En daar zijn we erg trots op.

Wat maakt onze Kruidvat luiers zo goed?

Kruidvat luiers houden de billetjes van je baby langdurig droog. De drie absorberende kanalen nemen snel vocht op en verspreiden deze gelijkmatig door de kern. Hierdoor beschermt de luier optimaal, zowel overdag als ‘s nachts.

De flexibele en fluweelzachte luiers zijn zacht voor de huid en prettig om te dragen. Ze zijn ultradun en comfortabel en bieden zo zelfs de meest beweeglijke baby’s alle vrijheid. Dankzij het handige rugelastiek sluit de luier mooi aan en heeft deze een fijne pasvorm. Met natuurlijk de voordelige prijs die je van ons gewend bent. Zo zie je maar, een luier van kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Sfeerbeeld_ Groot nieuws onze Kruidvat luier is gewaardeerd met een 8,6

En dat zien we ook terug in de reacties van ouders:

  • “Ik en mijn kindje zijn erg blij met de Kruidvat luiers. Kan lang mee en zit goed om de billen. Hij ziet er dun uit maar kan heel veel opvangen zonder dat je het verwacht, ideaal.”
  • “Een lekkere dunne en zachte luier die de belangrijkste billetjes in mijn leven droog houdt en geen uitslag geeft!”
  • “Superfijne luiers waarin mijn zoon zowel overdag als in de nacht droog is en blijft!“

Nieuwe verpakking

Onze luiers hebben ook een nieuwe verpakking gekregen. Al onze NewBorn luiers (maat 0, 1 & 2) en luiers (maat 3 t/m 6) zitten dus vanaf nu in een nieuw pakje. Maar de vertrouwde kwaliteit én prijs blijven hetzelfde.

Ook hebben we de valuepakken weer toegevoegd aan ons assortiment. Hiermee haal je een flinke voorraad luiers voor de beste prijs in huis. Luiers shop je dus altijd heel voordelig bij Kruidvat!

Wil je onze luiers direct bestellen? Ga dan snel naar onze webshop.

*Getest onder 262 ouders in Nederland & België, maart 2020.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Maak je klaar voor de zomer: hitteplan voor j...
close

Next

Met de Kruidvat Luiertaart verrassen we kersv...