BLOG Kruidvat

Bambino wordt Kruidvat Merk: een andere naam, dezelfde kwaliteit

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 10/10/2022

Bambino wordt Kruidvat Merk: een andere naam, dezelfde kwaliteit

Ben jij ook zo dol op de producten van Bambino? Deze fijne lijn met sokjes, slaapzakjes, beddengoed en nog veel meer krijgt een nieuw jasje. Bambino wordt Kruidvat Merk. In deze blog maak je kennis met de Kruidvat babylijn. Baby basics, maar dan heel bijzonder!

Gemaakt met zorg én zacht katoen

Je wilt alleen het allerbeste voor je kindje. Wij willen dat ook. De kwaliteit en de veiligheid van onze producten vinden wij erg belangrijk. Zo gebruiken we voor onze katoenen collecties garen van een goede kwaliteit. Zo blijven de kleertjes van je kindje langer mooi en in vorm.

Het katoen dat we gebruiken voor onze babylijn is verantwoord ingekocht. Hiermee investeren wij de verantwoorde katoenproductie. We kopen het katoen in via het BCI-systeem. De producten worden via een massabalanssysteem ingekocht. Door voor deze katoenproducten te kiezen, steunen we de missie van het Better Cotton Initiative. Kijk voor meer informatie op https://bettercotton.org/massbalance.

De producten uit onze Kruidvat babycollectie hebben een Oeko-tex Standaard 100 certificering. De 1ste (standaard 100) geeft aan dat het eindproduct vrij is van bepaalde (schadelijke) stoffen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid of allergische reacties van mensen. Dat geeft een extra garantie dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt bij het maken van die perfect zittende sokjes.

3 toppers uit het assortiment

Het hele assortiment bestaat uit onder andere rompertjes, sokjes, slaapzakken, pyjama’s, slabbetjes, hydrofiele doeken en knuffeldoeken. En dat allemaal in verschillende kleuren en prints! Maar deze drie toppers uit het assortiment, die je ook kent uit de Bambino collecties, verdienen een beetje extra aandacht:

  • Kruidvat sokjes
  • Kruidvat rompers
  • Kruidvat slaapzakken

Kruidvat sokjes

Onmisbaar in ons assortiment: de sokjes. Deze fijne, zachte sokjes zijn zo populair omdat ze niet afzakken. Ze zijn iets langer dan reguliere babysokjes en de elastische boord in het sokje sluit nauw aan bij de enkel van je kindje. Het sokje behoudt zijn vorm en zachtheid nadat het gewassen is.

Ook wanneer je kindje probeert te kruipen en druk in beweging is, blijven de sokjes perfect zitten. De antislip die onder het sokje zit zorgt ervoor dat je kindje niet uitglijdt.

Kruidvat rompers

De rompers uit de Kruidvat babycollectie hebben niet alleen een zacht prijsje, maar voelen ook heerlijk zacht aan. De rompertjes zijn gemaakt met 5% elastaan. Hierdoor sluit de romper mooi aan en blijft hij goed zitten zonder uit te rekken, ook na het wassen. Daarbij zijn de rompers makkelijk aan en uit te trekken door de drukknoopjes aan de onderkant. Ook heeft het rompertje aan beide kanten van de nekopening flapjes die over elkaar komen, zo kan je makkelijk de romper uitdoen als er sprake is van stinkende ‘kakastrofe’.

Kruidvat slaapzakken

En onze laatste topper: de slaapzakken. De slaapzakken hebben een goede aansluiting bij de hals en armpjes van je kindje. Dit maakt de slaapzakken erg veilig, omdat het voorkomt dat je kindje zelf kan draaien in de slaapzak. Bovendien laten we de slaapzakken uitvoerig testen om te zorgen dat ze aan alle veiligheidseisen voldoen.

De rits van de slaapzak maakt het aan- en uittrekken erg makkelijk. De randjes van de rits zijn afgewerkt met zachte jersey stof en aan de bovenkant zit een extra flapje om de kin van je kindje te beschermen tegen schuren. Zo kan je kindje heerlijk zacht en comfortabel slapen.

Ontdek onze Kruidvat babycollectie!

Blijf genieten van de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan onder een andere naam. Dag Bambino, hallo Baby Basics van Kruidvat Merk!

Je haalt de collectie in onze webshop of shopt hem in een van onze winkels.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Regeldagen baby: van groeispurt tot clusteren
close

Next

Spruw bij baby’s: wat kun je doen?