false
Strepfen Sinaasappel Suikervrij Zuigtabletten
16st
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Strepfen Sinaasappel Suikervrij Zuigtabletten

Strepfen Sinaasappel Suikervrij Zuigtabletten

16st

Productinformatie

De Strepfen Sinaasappel Suikervrij Zuigtabletten werken pijnstillen, antiseptisch en doet de zwelling in de keel slinken. De tabletten hebben een ontstekingsremmend bestanddeel en hebben een prettige sinaasappelsmaak.

RVG-UAD 109114

Toepassingsvorm
zuigtablet

EAN code: 5000158105645

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Voor het verlichten van keelklachten zoals keelpijn en zwelling bij volwassenen en kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar op korte termijn.

Dosering
1 tablet per keer

Maximale dosering
5 tabletten per dag

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
3-6 uur tussenpozen aanhouden

Contra-indicatie
Overgevoeligheid voor NSAID's (bijv. aspirine), maag-/darmzweer, hart-,nier- of leverfalen, bloedstollings of bloedingsproblemen na eerder gebruik NSAID's. Laatste 3 mnd zwangerschap. Kinderen jonger dan 12 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts gebruik eerste 6 mnd. Laatste 3 mnd niet gebruiken.

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers. Niet i.c.m. alcohol en bepaalde andere geneesmiddelen. Als u zwanger wilt worden, dit middel kan tijdelijk de vruchtbaarheid beïnvloeden. Kan duizeligheid of zichtstoornissen veroorzaken. Niet langer dan 3 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken: onder de 12 jaar. Bij maag- of darmaandoeningen, zoals maagbloedingen en ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Ook niet bij mensen die deze aandoeningen gehad hebben. Bij zwangerschap of borstvoeding. Bij hartfalen, nierfalen of leverfalen. Bij gebruik van andere medicijnen zonder overleg met de arts.

Actief bestanddeel

8,75 mg Flurbiprofen

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u meer dan 5 dagen meer dan 38,5 graden koorts heeft. Als u niet meer kan slikken of erg benauwd bent. Als er ook vlekjes op de huid zijn.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-5784382 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Strepfen Sinaasappel Suikervrij Zuigtabletten
Kruidvat logo
back to top