3 tips voor een heerlijke doe-het-zelfpedicure

Kneipp voet

Met deze tips genieten je voeten van een heerlijk verwenmomentje

Geef jij regelmatig veel geld uit voor een professionele pedicure? Dat is niet nodig. Met deze handige tips en de heerlijke voetverzorgingsproducten van Kneipp verwen je jouw voeten met een doe-het-zelfpedicure. Heel makkelijk en gewoon thuis. Hoe je dat doet? Je leest het hier.

Je voeten hebben het zwaar

Je voeten hebben vaak een zwaar leven. Je staat en loopt de hele dag en verstopt ze in muffe sokken en krappe pumps. Je voeten kunnen daarom wel wat extra aandacht gebruiken. En met de producten van Kneipp is het niet langer nodig om naar een salon te gaan, maar verzorg je je voeten gewoon zelf thuis.

Het is heel simpel:

  • Neem regelmatig een heerlijk warm voetenbadje. Pak een stevige bak of teil en vul deze met warm water. Voeg een scheutje Kneipp voetbadkristallen of een voetbadbruistablet toe et voilà! Je eigen mini-voetenspa. Een voetenbad ontspant, neemt stress weg en helpt bij slaapproblemen.
    Extra tip: De voetbadbruistabletten zijn per stuk verpakt en dus ook heel handig voor een weekendje weg.
Kneipp voet
  • Heb je veel eelt? Het voetenbadje maakt de eeltlaag zachter. Smeer je voeten na het voetenbad in met Kneipp eeltcrème. De crème bevat 25% ureum, een huideigen stof die je huid verzacht. Het beste is om je voeten hier elke dag mee in te smeren. Zo maak je je voeten weer zacht en soepel.
  • Kunnen je hielen wel wat extra verzorging gebruiken? Als ze meer op een droge woestijngrond lijken dan op een soepele en zachte huid, doe je er goed aan om ze voor het slapengaan dik in te smeren met Kneipp voetbutter. Trek daarna katoenen sokken aan en kruip lekker onder de wol. De voetbutter doet de rest!
    Als je wakker wordt, zijn je voeten weer heerlijk glad en zacht. Ook geschikt voor diabetici

Kneipp voetverzorging is ook geschikt voor diabetici.

Zij moeten extra voorzichtig zijn met hun voeten. Wondjes helen vaak maar slecht. Goede voetverzorging is daarom een must. Alle voetverzorgingsproducten van Kneipp zijn geschikt voor de preventieve voetverzorging van diabetici*. En dat is bewezen met een gebruikerstest!

De lijn met verzorgende crèmes en andere fijne producten heeft de frisse geur van natuurlijke calendula en sinaasappelolie. Deze basis is perfect voor een doe-het-zelfpedicure. Waar wacht je nog op?

*Niet gebruiken bij open wondjes i.v.m. etherische oliën in product

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer