background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Morning afterpil

Filter

Merken

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

4 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
4 product(en) gevonden
4 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
4 product(en) gevonden
Na het hebben van onveilige seks kun je zwanger worden. Wil je dit voorkomen? Dan kan een morning-afterpil een uitkomst bieden. Let er wel op dat je de pil alleen gebruikt voor noodgevallen. Eventuele bijwerkingen kunnen duizeligheid, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, braken en misselijkheid zijn.

Advies nodig over de morning-afterpil?

De kans dat je zwanger bent, hangt af van verschillende factoren. Heb je onveilige seks gehad rond de periode dat je vruchtbaar bent en hoe ver in je menstruatiecyclus ben je? Ook buiten de vruchtbare periode kun je nog steeds zwanger raken. Kom daarom gerust in de winkel langs voor advies.

Wanneer de morning-afterpil een uitkomst biedt

Ben je later dan 36 uur met je nieuwe pilstrip gestart, een pil vergeten in de 1e week van je strip of meer dan drie pillen in de 2e of 3e week van je strip? Dan doe je er goed aan om een morning-afterpil in te nemen indien je niet zwanger wilt raken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het vermoeden hebt dat het condoom is gescheurd en dat je voor de volle 100% zeker wilt zijn dat je hierdoor niet zwanger raakt.

​​​​​​​Kies uit een morning-afterpil van verschillende merken

Je kiest bij ons uit morning-afterpillen van Kruidvat Merk, EllaOne en Norlevo. Hoe eerder je de pil inneemt na onbeschermde seks, des te groter is de kans dat de eventuele zwangerschap effectief wordt afgebroken. Lees van tevoren de bijsluiter voor eventuele bijwerkingen.