Kruidvat Blog

Waarom mag een scrub niet ontbreken in je beautyritueel?

Header_- Waarom mag een scrub niet ontbreken in je beautyritueel

Je huid scrubben: om deze reden is het belangrijk

Heb jij al een beautyritueel? Zet een muziekje aan en leg jezelf in de watten met je heerlijk ruikende verzorgingsproducten. Een beter begin van je dag is er niet. Maar wat mag nu echt niet ontbreken in dit ritueel? Volgens ons is dat een scrub. Hier leggen we je uit waarom.

Wat is een scrub?

Met een scrub kun je scrubben. Scrubben is het verwijderen van dode huidcellen. Een scrub bestaat uit fijne, maar ruwe deeltjes zoals suiker- of zoutkorrels die je over je huid wrijft. Hiermee schraap je als het ware dode huidcellen weg. Het resultaat is een superschone, zachte en glanzende huid.

Een prachtige, shiny huid

Als je een mooie, gezonde huid wilt, moet je haar goed verzorgen. Een scrub is hierbij onmisbaar. Je huid neemt verzorgingsproducten het beste op wanneer ze heel schoon is. Je verzorgingsproducten hebben dus veel meer effect als je eerst scrubt! Bovendien wordt de doorbloeding van je huid en bindweefsel gestimuleerd. Het resultaat is een stralend frisse en vitale huid.

Heb je nu zin om te gaan scrubben? Gebruik bijvoorbeeld de Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Body Scrub. Deze suikerscrub maakt je huid stralend zacht. Bovendien bevat deze scrub verzorgende oliën. De scrub maakt dus niet alleen je huid schoon, maar voedt haar ook. Of gebruik de heerlijke frisse Kneipp Mint-Eucalyptus Douche Scrub. De jojobapeeling verwijdert dode huidcellen op milde wijze. De eucalyptusgeur is onweerstaanbaar.

Sfeerbeeld - Waarom mag een scrub niet ontbreken in je beautyritueel

Hoe gebruik je een scrub?

Je kunt het beste scrubben terwijl je onder de douche staat. Breng de scrub aan op je vochtige huid en masseer zacht in. Je kunt hiervoor eventueel een washandje gebruiken. Spoel na het scrubben je huid af met lauwwarm water en geniet van je heerlijk zachte huid! Scrub je huid niet vaker dan één à twee keer per week. Elk keer als je scrubt, regenereert je huid. Als je te vaak scrubt, kan dat stress opleveren voor je huid.

Ben jij benieuwd naar ons hele Mooi en Verzorgd assortiment? Ga dan snel naar onze webshop!

close

Previous Article

De 5 voordelen van hennep in je beautyroutine
close

Next Article

Deze 6 hacks met wattenstaafjes ken je zeker ...