BLOG Kruidvat

Volle en gevoede wimpers met Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 24/10/2022

Volle en gevoede wimpers met Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara

Iedereen droomt ervan: Bambi-ogen met prachtig lange en volle wimpers. Het dragen van wimperextensions, nepwimpers of lagen mascara zijn helaas niet even goed voor je wimpers. Maar dat is nu verleden tijd met de Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara! Lees er alles over in deze BLOG.     

Volume en verzorging

Veel en lang mascara dragen kan je eigen wimpers op den duur beschadigen, waardoor ze sneller uitvallen en wat dunner worden. De Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara combineert volume en verzorging van je wimpers. De rijke formule van de mascara bevat 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder krachtige plantaardige waxen en oliën die je wimpers voeden, hydrateren en verzorgen. Zo blijven je wimpers mooi en vol volume. Wellness voor je wimpers dus!

Een sexy, curvy wimperborsteltje

Niet alleen de formule van de mascara mag onderwerp van gesprek zijn. Ook het mascaraborsteltje mag er wezen. De hourglass vezelborstel is zo ontworpen dan hij je natuurlijke oogvorm volgt en moeiteloos elk haartje met een flexibele laag mascara omhult. Voor vollere wimpers met opvallend volume die tegelijkertijd natuurlijk zacht en soepel aanvoelen.

Innovatieve verpakking

De Full & Care mascara komt in een vernieuwende verpakking, namelijk een waarbij je een ‘klik’ moet horen om hem te openen en te sluiten. Zo blijft het mascaraborsteltje en de formule langer mooi en verzorgend.

Ga voor verzorgde en lange wimpers!

Het wordt dus hoog tijd om dit pareltje uit te proberen. Weg met nepwimpers en lagen mascara, hallo tegen mooie, verzorgde volle wimpers.

Je shopt hem nu in onze webshop of in een van onze winkels.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Nepnagels: alles over de mooiste kunstnagels
close

Next

Nagelbijten, stop nu met deze ongezonde gewoo...