BLOG Kruidvat

Een geur voor elk humeur. Boost je stemming met de Kruidvat Geuren

Read time: 2 minutes
Posted on: 21/03/2022

Kruidvat Geuren, goed voor je mood

Geur rijmt op humeur. We snuiven niet voor niets graag de geuren van een mooi boeket op. Lekkere geurtjes doen namelijk iets met ons humeur. Door te ruiken activeer je het limbisch systeem in je hersenen. En dat deel van je koppie is verantwoordelijk voor je stemming en voor je emoties. Dus door een bepaald aroma met verschillende geuren samen te stellen, heb je invloed op je eigen humeur.

Laat je meevoeren door de Kruidvat Geuren

Bij Kruidvat willen we er alles aan doen om je lekker in je vel te laten zitten. Daarom komen we met onze eigen lijn met eau de toilettes. Geuren die meer doen dan alleen lekker ruiken. Elke geur bevat bewezen feelgood ingrediënten en heeft dan ook een andere invloed op je stemming. Dus heb je stress, moeite met slapen of voel je je angstig? Laat je neus voor je hoofd zorgen door te genieten van onze vrolijke, ontspannende en stimulerende geuren. Zodat je je happy, relaxter of juist energieker voelt.

Kruidvat Feel the Energy Eau de Toilette

Voel de energie stromen door de combinatie van munt en citroen. De sterke frisse geur van munt zorgt ervoor dat je een koele kalmte over je heen krijgt. Je voelt je vrolijker, optimistischer en hoopvoller. De frisse en ongecompliceerde geur van citroen zorgt ervoor dat je je goed kunt concentreren. En de citrusgeuren helpen je om beter om te gaan met stress. Kortom, met Feel the Energy kun je alles aan. Je hebt meer energie en niets doet je wat.

Kruidvat Just be Happy Eau de Toilette

We houden allemaal van de bloemige, delicate en zachte geur van rozen. Het is een geur die zorgt voor evenwicht in je hoofd. Je krijgt meer zelfvertrouwen en staat steviger in je schoenen. De partner van de roos in deze eau de toilette is neroli. Deze geurige olie komt uit de bloesem van een bittere sinaasappelboom en roept veel associaties op: het is romantisch, zonnig, warm, tikje bitter en natuurlijk citrusachtig. De geur van neroli biedt troost, het geeft je rust en zorgt voor een goed humeur. Kortom, met Just be Happy bekijk je alles weer door een roze zonnebril.

Kruidvat Time to Relax Eau de Toilette

Bergamot is een kleine citrusvrucht en heeft een sprankelende en vrolijke geur. De geur helpt je om te ontspannen en te kalmeren. Spanning en somberheid glijden van je af. Door het verfrissende karakter geeft bergamot je ook meer energie. Naast bergamot hebben we in deze eau de toilette ylang-ylang toegevoegd. Deze geur komt van de bloemen van een Aziatische boom. Ylang-ylang heeft een zacht exotisch karakter en een jasmijnachtige geur die je kalmeert en je euforisch maakt. De gevoelens stromen door je lijf en je krijgt zin in seks. Kortom, Time to Relax geeft je een ongekende frisse energie.

Welke ga jij als eerste proberen?

Bestel onze Kruidvat Parfums online of kom in de winkel even lekker snuffelen. We zijn benieuwd welke je gaat proberen. Elk eau de toilette heeft een subtiel karakter en is daarom perfect om elke dag te gebruiken.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Altijd het perfecte kapsel met deze Zenner mu...
close

Next

Beautytips van make-up artist Xelly Cabau en ...