012
0
1
2
3
4
5
6

Wenskaarten

Verstuur een wenskaart met jouw eigen foto en maak indruk op je ontvanger! Je ontwerpt je wenskaart heel gemakkelijk: kies een thema, daarna een design en upload vervolgens je foto. Maak het geheel af met een persoonlijke boodschap en eventueel nog een video! Nadat je je bestelling hebt afgerond, kun je de wenskaart(en) versturen naar het door jou opgegeven adres.

Bekijk ook eens de voorbeelden in de verschillende categorieën en designs voor inspiratie. Van kerst- en geboortekaarten tot aan uitnodigingen voor je bruiloft en kinderfeestjes, bij Kruidvat vind je wenskaarten voor elk moment!

std_price[]

Communiekaarten

Vier je binnenkort de eerste communie van jouw zoon of dochter? Stuur een originele uitnodiging of bedankkaart met een foto van je kindje. Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

std_price[]

Stuur direct een kaartje

Geslaagd, een kerstwens of zomaar een kaartje? Wij versturen jouw kaart naar elk adres. Tip: verstuur je kaart waar je ook bent met de Kruidvat foto app.

std_price[]

Verhuiskaarten

Onlangs verhuisd of verhuisplannen? Maak verhuiskaarten met een foto van je huis! Kies uit vele thema’s of maak je eigen ontwerp. Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

std_price[]

Trouwkaarten

Maak de allermooiste kaart met een romantische foto van jullie samen! Kies uit vele originele thema’s of maak je eigen ontwerp. Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

std_price[]

Uitnodigingen kinderfeestje

De voorpret begint al bij het maken van de uitnodigingen! Kies uit de leukste thema’s en kom alvast in de stemming. Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

std_price[]

Geboortekaarten

Kies uit vele thema’s en maak jouw unieke geboortekaartje om de geboorte van je kindje aan te kondigen! Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

std_price[]

Overige wenskaarten

Voor elke gebeurtenis is een geschikt thema te vinden. Met een foto van jezelf of van de ontvanger. Maak jouw kaart persoonlijk. Verkrijgbaar in sets van 10 kaarten.

 

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie