Kruidvat heeft tientallen soorten kalenders om jou het leven makkelijker en overzichtelijker te maken. Maak zelf een klassieke kalender met veel ruimte voor je mooiste foto's. Of kies voor een kalender waar je je hele week of maand op kan plannen. Voor jou alleen of voor je hele gezin.

012
0799
11499
2399
31899

Kalenders en agenda's

std_price[aid=9289]

VANAF 7.99*

Verjaardagskalenders

Typisch Nederlands! Een compacte kalender in het compacte kamertje voor alle verjaardagen. Iedere maand een eigen foto en voldoende schrijfruimte. Ook leuk als cadeau!

std_price[aid=9287]

VANAF 14.99*

Beschrijfbare fotokalenders

Organiseer je drukke (gezins-)leven met onze handige planners. Naast je eigen foto's is er voldoende ruimte om alle afspraken en herinneringen op te schrijven.

std_price[aid=8856]

VANAF 3.99*

Klassieke fotokalenders

Moet de kalender vooral een ruimte sieren? Kies dan één van de vele klassieke kalenders. Deze combineert jouw mooie grote foto's met een overzichtelijk maand- of jaaroverzicht.

std_price[aid=9926]

VANAF 18.99*

Agenda's

Lastig een agenda te kiezen? Maak je eigen! Profiteer van de ruim voldoende schrijfruimte op de handige weekindeling. En kies je mooiste foto's voor de (maar liefst!) 28 fotopagina's.

 

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie