Gratis thuisbezorging

Kies je tussen 5 t/m 31 december voor thuisbezorging? Dan is dat in deze periode gratis!

De gratis verzending wordt automatisch verrekend. Je betaalt enkel de reguliere verwerkingskosten (€1,99/€1,25)

Schitterend voordeelfeest

Tot en met 8 januari 2017 profiteer je van 20% extra korting op alle fotoboeken, bovenop de vaste lage prijs. En om het jaar extra mooi af te sluiten ontvang je bij bestelling van een fotoboek Large en groter een tegoed van €75,- voor een juweel naar keuze van het Juwelenhuys.

Meer info

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen dat jij het beste fotoboek krijgt. Ben je niet tevreden? Dan doen wij er alles aan om dit op te lossen. Daarom worden onze fotoboeken erg goed beoordeeld.

In slechts 4 stappen makkelijk een fotoboek

  • 1Kies een boek
  • 2Kies de software
  • 3Plaats je foto’s
  • 4Bestel!
Nu maken

Laat je adviseren en inspireren

Naar de adviespagina's

Laat je boek door ons ontwerpen

Naar de Ontwerpservice

Speel je voetbal? Maak je eigen clubboek!

Naar de clubboeken
10% extra korting op je eerste bestelling
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Vereeuwig je mooiste momenten

Wil je je herinneringen aan dat gezellige weekend Barcelona vastleggen in een handzaam fotoboek of wil je voor het veertigjarig huwelijk van je ouders een luxe fotoalbum maken? In een handomdraai stel je het fotoalbum online samen en krijg je het binnen een paar dagen thuis toegezonden of haal je het op in de winkel.

Herinneringen zijn een kostbaar bezit van mensen. De meest levendige manier om ze vast te leggen en opnieuw te beleven is aan de hand van foto's. Wij weten dat en bieden je daarom de mogelijkheid om op een heel eenvoudige manier een online fotoboek of fotoalbum te maken. Zodat jij de rest van je leven kunt genieten van die onvergetelijke huwelijksdag. Of van de eerste dagen dat je kindje is geboren. Bovendien hebben we onze fotoboeken standaard in prijs verlaagd! Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een vaste lage Kruidvat prijs.

Precies op maat

Onze fotoboeken en –albums zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het kleinste formaat kun je altijd gemakkelijk meenemen en heeft een softcover. Niet alleen jezelf, maar bijvoorbeeld ook trotse opa's en oma's maak je dolblij met een fotoboekje van hun kleinkind, dat ze overal mee naartoe kunnen nemen. Of leg je Facebook of Instagram foto's van je stedentrip naar Barcelona of Rome vast in een iets groter formaat en breng met behulp van het gebruiksvriendelijke programma kleurrijke kaders en teksten aan om de sfeer levend te houden. Voor de grootse momenten in je leven, zoals een bruiloft of een wereldreis, hebben we fotoalbums in XXL-formaat om ervoor te zorgen dat alle details op je netvlies gebrand zullen blijven en herinneringen vereeuwigd zijn!