false
  1. Home
  2. Persberichten

Persberichten

KRUIDVAT EN TREKPLEISTER STOPPEN MET VERKOOP TABAKSPRODUCTEN

Kruidvat en Trekpleister stoppen binnen twee jaar volledig met de verkoop van alle tabaksproducten. Hiermee willen de winkelketens het gebruik van tabak onder jongeren ontmoedigen. Zij zijn de eerste grote retailers in Europa die in dit kader stoppen met de verkoop van rookwaren. Ook zijn de drogisterijketens de eerste retailers die mee op weg gaan naar een Rookvrije Generatie en zich sterk maken voor de missie om opgroeiende kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. .
Lees meerMary van den Berg uit Voorhout wint Ford Fiesta bij Kruidvat

Mary van den Berg uit Voorhout is de gelukkige winnares van een Ford Fiesta. Zij won deze spiksplinternieuwe auto tijdens een grote landelijk winactie die Kruidvat deze zomer op touw zette. De Kruidvat-winkel aan Herenstraat in Voorhout was vanochtend het decor van de feestelijke prijsuitreiking waarbij een blij verraste Mary de autosleutels in ontvangst nam.
 
Lees meerINLOOPHUIS DEN HELDER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT JULIANADORP

Kruidvat heet alle klanten uit Julianadorp en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Schoolweg 43 in Julianadorp. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dina van den Berg één minuut gratis winkelen. Inloophuis Den Helder heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen.
Lees meerDNO DOEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ALKMAAR

Kruidvat heet alle klanten uit Alkmaar en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Van Ostadelaan 260 in Alkmaar. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Leonie Molenaar één minuut gratis winkelen. DnoDoen heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor mensen uit Alkmaar die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.
Lees meerHET ZAANSE WEGGEEFHUIS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZAANDAM

Kruidvat heet alle klanten uit Zaandam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Langeweide 103 in Zaandam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dirk Boet één minuut gratis winkelen. Het Zaanse Weggeefhuis heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Zaandam die door financiële omstandigheden in de problemen zijn gekomen.
Lees meerVOEDSELBANK BORGER-ODOORN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT BORGER

Kruidvat heet alle klanten uit Borger en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Hoofdstraat 29 in Borger. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Harmke Krikke één minuut gratis winkelen. De voedselbank Borger-Odoorn heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de cliënten. Binnen 1 minuut verkreeg Harmke genoeg spullen, waarbij ze de cliënten van de Voedselbank Borger-Odoorn van wat extra’s kan voorzien in hun voedselpakketten.
Lees meerSTICHTING TICO WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT OOSTERHOUT

Kruidvat heet alle klanten uit Oosterhout en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Zuiderhout 67 in Oosterhout. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Rowen Stravers één minuut gratis winkelen. Stichting TICO heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van de stichting. Rowen wist in één minuut veel verzorgingsproducten te scoren, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.
Lees meerKRUIDVAT OPENT WINKEL IN SPANJE

Kruidvat heeft vandaag officieel een pop-up store geopend in Spanje. De winkel bevindt zich op steenworp afstand van de boulevard van Palamós aan de Spaanse Costa Brava, een onder Nederlanders geliefde badplaats. In de winkel kunnen klanten terecht voor een ruim assortiment Kruidvat-artikelen: van shampoo tot zonnebrand en van babyvoeding tot strandaccessoires. De winkel blijft vier weken open. Het is voor het eerst dat de drogisterijketen een filiaal in Spanje opent. Het winkelteam bestaat uit zeven Nederlandse Kruidvat-medewerkers. Zij zijn geselecteerd uit een grote hoeveelheid interne sollicitaties uit het hele land.
Lees meerMOEDERS MET MINDER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT EDE

Kruidvat heet alle klanten uit Ede en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Parkweide 6 in Ede. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Cherilyn Bleeker één minuut gratis winkelen. Moeders Met Minder heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Ede. Cherilyn wist een flink aantal producten te verzamelen, voor moeders en hun kinderen die door omstandigheden zelf niet kunnen voorzien in deze benodigdheden.
Lees meerVROUWEN WILLEN NIET ZONDER HUN VERTROUWDE CRÈME EN SHAMPOO OP REIS

Veruit de meeste Nederlandse vakantiegangers kopen hun verzorgingsproducten graag gewoon thuis. Maar eenmaal op de vakantiebestemming, ontdekt maar liefst driekwart dat één of meer verzorgingsartikelen in de bagage ontbreken. Dat blijkt uit onderzoek van Kruidvat onder ruim 1.000 Nederlanders*. Dit kan best lastig zijn als je in het buitenland van een onbezorgde vakantie wilt genieten. Ruim 4 op de 10 Nederlanders kunnen namelijk niet zonder hun eigen verzorgingsproducten en dat geldt vooral voor vrouwen. Zo zegt een kwart van de vrouwelijke vakantiegangers haar vertrouwde gezichtscrème of shampoo niet te kunnen missen. Nederlandse toeristen in het Spaanse Palamós hoeven zich hierover deze zomer gelukkig geen zorgen te maken. Zij kunnen voor al hun vertrouwde producten terecht in de pop-up store van Kruidvat die hier op maandag 25 juni zijn deuren opent.
Lees meerDDB & TRIBAL AMSTERDAM AAN DE SLAG VOOR KRUIDVAT

Na een uitgebreide bureaupitch heeft Kruidvat een nieuw reclamebureau geselecteerd. DDB & Tribal Amsterdam & Eigen Fabrikaat kwam als beste naar voren en start per 1 juli als lead agency van de drogisterijketen. Zij nemen na 10 jaar het stokje over van Beyen Meyer.
Lees meerSTICHTING HULPGROEP LAAG INKOMEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT CULEMBORG

Kruidvat heet alle klanten uit Culemborg en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Chopinplein 32 in Culemborg. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Nathasja de Vos één minuut gratis winkelen. Stichting Hulpgroep Laag Inkomen. Nathasja heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Culemborg die het financieel zwaar hebben.
Lees meerSTICHTING DE VROLIJKHEID WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT AMSTERDAM

Kruidvat heet alle klanten uit Amsterdam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Spaarndammerstraat 99 in Amsterdam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Didi Samwel één minuut gratis winkelen. Stichting de Vrolijkheid heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van asielzoekerscentra.
Lees meerSTICHTING BABYSPULLEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ASSEN

Kruidvat heet alle klanten uit Assen en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Rondgang 4 in Assen. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Mary de Boer één minuut gratis winkelen. Stichting Babyspullen heeft als doel om zoveel mogelijk babyverzorgingsproducten en verschillende babyproducten te verzamelen. Deze worden toegevoegd aan de babystartpakketten van de stichting.
Lees meerKRUIDVAT VERHUIST NAAR PASTORIELAAN 2 IN OOSTVOORNE

Klanten van Kruidvat uit Oostvoorne en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Pastorielaan 2. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Pastorielaan 6 en opent op woensdag 30 mei a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.
Lees meerSTICHTING VAKANTIEHUIS THUREDRIHT WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT RENESSE

Kruidvat heet alle klanten uit Renesse en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Hogezoom 194 in Renesse. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ann Braber één minuut gratis winkelen. Stichting vakantiehuis Thuredriht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor in de welkomstpakketten. Ann wist een flink aantal producten te verzamelen, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.
Lees meerKIM KÖTTER OPENT NEGENMAANDENBEURS 2018 MET VROLIJKSTE BABYSCHILDERIJ

De eerste bezoekers van de 33ste Negenmaandenbeurs werden vanochtend verrast door vijftien kleine kunstenaars die hun beste schilderkunsten lieten zien. Onder leiding van presentatrice Kim Kötter maakten de baby’s het vrolijkste babyschilderij van Nederland. Kim, zelf mama van zoon Muck en hoogzwanger van haar tweede kindje, hielp de kindjes tijdens het schilderen. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunstenaars in de dop werd onder luid applaus ontvangen.
Lees meerCOMPLETE MAKE-OVER VOOR KRUIDVAT-WINKEL IN ROTTERDAM

Klanten uit Rotterdam en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Streksingel 69A. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op maandag 26 februari a.s. opnieuw de deuren. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.
Lees meerSTICHTING HULP AAN ELKAAR WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT BARNEVELD

Kruidvat heet alle klanten uit Barneveld en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Buru 44 in Barneveld. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ineke van Rheenen één minuut gratis winkelen om zoveel mogelijke babyspullen te verzamelen. Stichting Hulp aan Elkaar heeft als doel om zoveel mogelijk babyproducten te verzamelen om kerstpakketten samen te stellen voor jonge moeders in de omgeving. Ineke wist een flink aantal producten te verzamelen, zo kan zij zoveel mogelijk jonge moeders helpen tijdens de kerstdagen.
Lees meerÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN VOOR GOED DOEL BIJ OPENING KRUIDVAT AMSTERDAM

Klanten uit Amsterdam en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf woensdag 13 december terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Kalverstraat 226. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN VOOR GOED DOEL BIJ OPENING KRUIDVAT KERKDRIEL

Klanten uit Kerkdriel en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 14 december weer terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Monseigneur Zwijsenplein 29. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerERVAAR DE WISDOM OF INDIA BIJ KRUIDVAT

Beleef de rijke geuren, sprekende kleuren en creëer een waar Ayurvedisch wellnessmoment in je eigen badkamer met Wisdom of India. De nieuwste lijn in het luxueuze Spa Secrets assortiment. Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda-ritueel (letterlijk: de kunst van het leven). Ontdek de weelde van witte lotus en sesamolie en ervaar perfecte harmonie van lichaam én geest.
Lees meer
A.S. WATSON BENOEMT NIEK SCHIPPER TOT TRADING DIRECTOR HEALTH & BEAUTY BENELUX

A.S. Watson Health & Beauty Benelux heeft Niek Schipper benoemd tot Trading Director Health & Beauty Benelux. Schipper wordt verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en de inkoop- en promotiestrategie van de drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister. Schipper treedt met ingang van 1 november 2017 in de voetsporen van Kees Buur, die zijn functie per 1 januari 2018 neerlegt.
Lees meerÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN VOOR GOED DOEL BIJ OPENING KRUIDVAT BERGHEM

Klanten uit Berghem en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf dinsdag 8 augustus terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Pastoor van Teteringstraat 17. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerKRUIDVAT BREIDT HET PRO DYNAMICS ASSORTIMENT SPORTVOEDING UIT

Met Pro Dynamics speelt Kruidvat als één van de eerste health- en beautyketens in op een toenemende interesse in sportvoeding.¹ De eigen sportvoedingslijn biedt een overzichtelijke selectie van producten die gebruikt kunnen worden direct, na of rondom fysieke inspanning. Kruidvat breidt het assortiment verder uit met drie sportproducten met eiwitten voor zowel het herstel, de ontwikkeling en het behoud van spierweefsel na het sporten. Daarnaast wordt het voedingssupplement BCAA 2:1:1 - een combinatie van de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine - hieraan toegevoegd. Deze producten zijn dan ook ideaal voor direct na of rondom fysieke inspanning.
Lees meerHET GOEDE DOEL ‘WARM BUFFET’ WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT DEN BOSCH

Kruidvat heet alle klanten uit Den Bosch en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Gruttostraat 25A in Den Bosch. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lizette Schiltmans-Theunissen één minuut gratis winkelen voor het goede doel ‘Warm Buffet’. Deze organisatie zet zich in voor minima gezinnen, alleenstaande en ouderen uit de regio Den Bosch. Lizette wist een flink aantal verzorgingsproducten en speelgoed te verzamelen, die van pas komen voor deze mensen.
Lees meerÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN VOOR GOED DOEL BIJ OPENING KRUIDVAT DEN BOSCH

Klanten uit Den Bosch en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf vrijdag 28 juli terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Gruttostraat 25A. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerRUIM 300 EXTRA GEZONDHEIDSPRODUCTEN BIJ KRUIDVAT IN VENLO

De Kruidvat-winkel aan de Vleesstraat 61-63 in Venlo heeft haar assortiment sterk uitgebreid met meer dan driehonderd producten op het gebied van gezondheid. De winkel - die voorheen was gevestigd aan de Vleesstraat 39-41 - heeft een nieuwe healthzone gekregen met alle denkbare producten op het gebied van onder andere gezonde voeding, sportvoeding, aromatherapie en homeopathie, tot zelftesten en allerlei handige hulpmiddelen. Alle producten zijn overzichtelijk gepresenteerd, zodat klanten makkelijk een goede oplossing vinden die past bij hun behoeften. Deskundige medewerkers en de aantrekkelijke prijzen maken de gezondheidsproducten voor iedereen toegankelijk.
Lees meer
Stichting Present Deventer winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Deventer

Kruidvat heet alle klanten uit Deventer en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Dreef 142 in Deventer. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Margreet Smit één minuut gratis winkelen voor Stichting Present Deventer. Voor een toekomstig project gaat Present Deventer kinderkamers opknappen bij gezinnen die dat zelf vanwege financiële redenen niet kunnen. Margreet wist een flink aantal verzorgingsproducten te verzamelen, waarmee de stichting verwenpakketjes gaat samenstellen voor de kinderen die van pas komen bij de oplevering van de opgeknapte kamers.
Lees meer
Één minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Bavel

Klanten uit Bavel en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 22 juni terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Pastoor Doenstraat 8. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerStichting Kidsfair winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Nieuw Vennep

Kruidvat heet alle klanten uit Nieuw Vennep en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Handelplein 13 in Nieuw Vennep. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Mirjam Burger-Nauta één minuut gratis winkelen voor Stichting Kidsfair. Deze organisatie zet zich in voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Kidsfair biedt een luisterend oor en organiseert activiteiten, een van de activiteiten is het verkopen van tweedehands kinderkleding. Mirjam wist een flink aantal speelgoed en luiers te verzamelen.
Lees meerÉén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Deventer

Klanten uit Deventer en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf dinsdag 4 juli terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Dreef 142. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerStichting Elisabeth winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Bavel

Kruidvat heet alle klanten uit Bavel en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Pastoor Doensstraat 8 in Bavel. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marian van de Wijngaard één minuut gratis winkelen voor Stichting Elisabeth. Deze organisatie organiseert bijna dagelijks activiteiten in dorpshuis ’t Klooster in Bavel, speciaal voor senioren uit Bavel en omstreken. Marian wist onder andere shampoo, bodylotion en zonnebrand te verzamelen, die van pas komen voor de loterij, bingo of andere uitstapjes.
Lees meerKruidvat verhuist naar de walstraat 124 in Vlissingen

Klanten van Kruidvat uit Vlissingen en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Walstraat 124. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Lange Zelke 52 en opent op woensdag 5 juli a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.
Lees meerÉén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Gendt

Klanten uit Gendt en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 29 juni terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Julianastraat 1. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerÉén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Maastricht

Klanten uit Maastricht en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 29 juni terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Malbergsingel 40. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerRuim 300 extra gezondheidsproducten bij Kruidvat in Almere

De Kruidvat-winkel aan de Stationsstraat in Almere heeft haar assortiment sterk uitgebreid met meer dan driehonderd producten op het gebied van gezondheid. De winkel - die deze week na een complete make-over is heropend - heeft een nieuwe healthzone gekregen met alle denkbare producten op het gebied van onder andere gezonde voeding, sportvoeding, aromatherapie en homeopathie, tot zelftesten en allerlei handige hulpmiddelen. Alle producten zijn overzichtelijk gepresenteerd, zodat klanten makkelijk een goede oplossing vinden die past bij hun behoeften. Deskundige medewerkers en de aantrekkelijke prijzen maken de gezondheidsproducten voor iedereen toegankelijk.
Lees meerÉén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Maasland

Klanten uit Maasland en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 13 april terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel.Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerStichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Hilversum

Kruidvat heet alle klanten uit Hilversum en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Kapittelweg 119 in Hilversum. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht vrijwilliger Marga Buis één minuut gratis winkelen voor Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek. Deze organisatie zet zich in voor mensen met een sociale of psychische beperking.
Lees meerEén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Zoetermeer


Klanten uit Zoetermeer en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 23 maart terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Petuniatuin 7. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
Lees meerStichting Jeugd en Welzijn Leiden winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Leiden


Kruidvat heet alle klanten uit Leiden en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Philipsburgstraat 10 in Leiden. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Sammy-Jo de Vos één minuut gratis winkelen voor Stichting Jeugd en Welzijn Leiden. Deze organisatie zet zich in voor kinderen die in een lastige (financiële) thuissituatie zitten. Sammy-Jo wist een flink aantal producten te verzamelen, die van pas komen voor deze gezinnen.
Lees meerNieuw: Kruidvat Pure & Nature, een genot voor jezelf en vriendelijk voor het milieu!


Kruidvat lanceert twee nieuwe showergels en een showercrème, ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid.
Lees meerKruidvat Solait Sun Care & Self Tan


Renswoude, Maandag 6 maart - Kruidvat presenteert producten voor een stralende gloed, zowel met als zonder zon! Een goede voorbereiding is het halve werk. Na het succes van de zelfbruinende tissues, introduceert Kruidvat dit jaar een complete Kruidvat Solait Self Tan collectie voor een natuurlijk gebronsde huid. Geniet al van een stralende look nog voordat de eerste zonnestralen zich laten zien, terwijl je de huid verzorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Zodra de zon vaker tevoorschijn komt, is een goede bescherming van nog groter belang. Met het grootste assortiment eigen merk zonnebrandproducten, zorgt Kruidvat Solait Sun Care opnieuw voor veel fun in de sun. Het resultaat is een stralende, natuurlijk gebronsde huid!
Lees meerKruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum


Renswoude, Maandag 6 maart - Kruidvat Skin Science blijft innoveren. Dit jaar wordt opnieuw een product toegevoegd aan het assortiment: het Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum. Een revolutionair serum voorzien van het unieke ingrediënt Syn®-ake wat de gezichtsspieren ontspant en ervoor zorgt dat expressielijnen die ontstaan bij mimiek snel en langdurig vervagen. Daarnaast wordt de huid dankzij een geavanceerd complex beschermd tegen vochtverlies en optimaal gehydrateerd, terwijl de tekenen van vermoeidheid worden vervaagd. Het resultaat is subliem en na vier weken zijn kraaienpootjes tot wel 24% gereduceerd, voorhoofdrimpels tot 41% verminderd en de neuslippenplooi tot 30% geminimaliseerd.
Lees meerKruidvat Haarverzorging - Stralende lokken tot in de puntjes verzorgd


Renswoude, Maandag 6 maart - Met de overgang van winter naar voorjaar en zomer, is een optimale verzorging van het haar van essentieel belang voor het behoud van een stralende coupe. Kruidvat introduceert verschillende haarverzorgings-musthaves om je lokken te beschermen, te verzorgen en te voeden. Creëer een persoonlijk haarverzorgingsritueel door de inzet van een juiste mix van producten, afgestemd op wat jouw haar op dat moment nodig heeft. Het resultaat is een perfecte coupe met stralende lokken tot in de puntjes verzorgd!
Lees meerKruidvat Professional Personal Care - Professionele haarstyling tools voor trendy coupes


Renswoude, Maandag 6 maart - Een snelle hair-do, mooie curly coupe of super stijl! De Kruidvat Professional Personal Care heeft diverse haarstyling tools om de meest uiteenlopende coupes te creëren. Föhn het haar in no-time droog met de Professional Haardroger, waarbij de speciale blaasmond voor extra precisie zorgt en de diffuser voor volume. De Professional Warme luchtborstel, ook verkrijgbaar in een roterende variant, maakt het mogelijk om te föhnen en tegelijkertijd het haar in het gewenste model te borstelen. Ideaal voor een volumineuze of juist stijlvolle, klassieke coupe. Krullen en waves creëer je met de Professional Krultang en een super sleek look met de Professional Stijltang. Mix en match de styling tools met de nieuwe Effex styling producten van Kruidvat voor de meest trendy coupes!
Lees meerKruidvat kleurcrème Colors to Play


Renswoude, Maandag 6 maart - Haute Haar Hype! Speelse kleuren, spannende effecten en kleurrijke coupes; het kleuren van je haar is een belangrijk fashion statement. Creëer je eigen stijl met pastel of felle tinten volgens de laatste haartrends. Kruidvat introduceert Colors to Play, een collectie van vijf uitwasbare haarkleuringen voor een trendy coupe in no-time. Breng aan op gebleekt of natuurlijk lichtblond haar voor een optimaal kleurresultaat.
Lees meerNieuw winkelconcept ‘Kruidvat in de stad’ opent deuren in Tilburg

Renswoude, 17 februari 2017 - Vandaag is een nieuwe ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Heuvelstraat 67 in Tilburg. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. In de afgelopen weken zijn er al winkels geopend in Nijmegen en Arnhem. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.
Lees meer
Nieuw winkelconcept 'Kruidvat in de Stad' opent deuren in Arnhem

Renswoude, 10 februari 2017 - Vandaag is een nieuwe ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Grote Oord 7 in Arnhem. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. Volgende week wordt er nog een stadswinkel geopend in Tilburg. Vorige week opende er al een winkel in Nijmegen. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.

Lees meer
Kruidvat verhuist naar Zambesidreef 185 in Utrecht

Renswoude, 08 februari 2017 - Klanten van Kruidvat uit Utrecht en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Zambesidreef 185. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Zambesidreef 171 en opent op woensdag 15 februari a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Lees meer
Nieuw winkelconcept 'Kruidvat in de stad' opent deuren in Nijmegen

Renswoude, 03 februari 2017 - Vandaag is een nieuwe ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Burchtstraat 53 in Nijmegen. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. In de komende weken worden nog twee stadswinkels geopend in Arnhem en Tilburg. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.

Lees meer
Hospice Lansingerland wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Bleiswijk

Renswoude, 02 februari 2017 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dorpstraat 89 in Bleiswijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brigitte de Jong één minuut gratis winkelen voor Hospice Lansingerland, deze organisatie biedt plek aan mensen om de laatste fase van hun leven door te brengen in een gastvrije en huiselijk omgeving. Met de prijs wil de organisatie hun gasten extra comfort bieden. Brigitte ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten, zoals zeep, bodylotion en wasmiddelen.

Lees meer
Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard in Alkmaar compleet vernieuwd

Renswoude, 01 februari 2017 - De Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard 347 in Alkmaar is compleet vernieuwd! De vernieuwde winkel opent op woensdag 8 februari a.s. opnieuw haar deuren. Het filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Lees meer
Nieuwe Kruidvat-winkel aan Stationsstraat in Waalwijk opent haar deuren

Renswoude, 01 februari 2017 - Kruidvat opent op woensdag 8 februari a.s. haar nieuwe winkel aan de Stationsstraat in Waalwijk. De winkel was voorheen gevestigd aan Stationsstraat 48. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Lees meer
Amsterdam Cares wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

Renswoude, 30 december 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het August Allebéplein 267 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lisa Gertsen één minuut gratis winkelen voor Amsterdam Cares. De organisatie maakt flexibel vrijwilligerswerk mogelijk voor mensen met een drukke agenda. Hierbij staat de ontmoeting met mensen uit kwetsbare groepen centraal. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen voor bijvoorbeeld een bingo in een verzorgingstehuis. Lisa ging naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten en cadeautjes.

Lees meer
Stichting Present Utrecht wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Utrecht

Renswoude, 22 december 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Doornburglaan 10 in Utrecht met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Erica Euving één minuut gratis winkelen voor Stichting Present Utrecht. De stichting koppelt groepen vrijwilligers aan mensen die extra hulp goed kunnen gebruiken. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen, die gebruikt kunnen worden in ieder huishouden. Erica ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid huishoudelijke en verzorgingsproducten.

Lees meer
Jan Smit signeert exclusief Kruidvat album bij Kruidvat in Amsterdam

Renswoude, 25 oktober 2016 - Exclusief album ‘20 jaar duetten met Jan’ tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat Vanmiddag signeerde Jan Smit zijn album ‘20 jaar duetten met Jan’ bij Kruidvat in winkelcentrum Boven ’t Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam, waar vele fans voor hem in de rij stonden. Dit bijzondere verzamelalbum waarop 20 duetten met Jan Smit staan, is tot en met 6 november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Klanten van Kruidvat krijgen het album cadeau bij aankoop van twee Unilever producten.

Lees meer
Present Purmerend wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Purmerend

Renswoude, 19 oktober 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Van Damplein 15 in Purmerend met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Martienke Oosterbaan één minuut gratis winkelen voor Present Purmerend. De organisatie werkt met vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Met de prijs wil de organisatie spullen verzamelen voor verschillende projecten. Martienke ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan producten.

Lees meer
Samenredzaamheid Dreumel wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Dreumel

Renswoude, 9 september 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Ekershof 7 in Dreumel met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Rikie van Deursen één minuut gratis winkelen voor Samenredzaamheid Dreumel. De vereniging zet zich in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan en kan verschillende soorten hulp bieden: van gezelschap, boodschappen tot praktische diensten. Met de prijs wil de organisatie activiteiten organiseren om nog meer ouderen met elkaar in contact te brengen. Rikie ging naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten en cadeautjes.

Lees meer
100 Geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven

Renswoude, 01 juli 2016 - De klanten van Kruidvat in winkelcentrum Woensel te Eindhoven konden hun geluk niet op. Op vrijdag 1 juli verzamelden tientallen klanten zich voor de winkel in Eindhoven, nadat zij de aanwijzingen op Radio 538 hadden gevolgd. Daar maakten zij kans op één van de 100 stedentrips die door Kruidvat werden weggegeven. Radio 538 dj Menno de Boer maakte er een echte show van. De Kruidvat-klanten die in de leukste vakantieoutfits naar de winkel waren gekomen, mochten aan het Zomerstunts Rad draaien. Naast een stedentrip maakten de klanten van Kruidvat kans op diverse andere prijzen zoals een goodiebag. Het was één groot feest

Lees meer
Stichting Humanitas wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat Rotterdam

Renswoude, 25 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Eudokiaplein 24 in Rotterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Kaya Nafiye één minuut gratis winkelen voor Stichting Humanitas. Stichting Humanitas heeft als doel om mensen te helpen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Hierbij zijn levensvreugde en geluk het belangrijkste doel. Met de prijs wil de organisatie de mensen verrassen met iets extra’s. Kaya Nafiye ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten en speelgoed.

Lees meer
Stichting Flora Kokjes wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

Renswoude, 16 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Mosveld 107 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Esmeralda Jongmans één minuut gratis winkelen voor stichting Flora Kokjes. Stichting Flora Kokjes heeft als doel kinderen die bij de Voedselbank komen, te voorzien van gezonde maaltijden en bovenal een leuke tijd. De Stichting organiseert activiteiten zoals, sport en spel, handvaardigheid maar ook huiswerk onder begeleiding. Aan het einde van de middag wordt er gezamenlijk een gezonde maaltijd gekookt en gegeten. Met de prijs wil de organisatie de kinderen verrassen met iets extra’s. Esmeralda ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed, knutselspullen en verzorgingsproducten als zeep en zonnebrand.

Lees meer
Kruidvat start online abonnementen voor heren scheermesjes

Renswoude, 19 mei 2016 - Kruidvat en Gillette gaan een unieke samenwerking aan. De drogisterijketen start abonnementen voor de heren scheermesjes van Gillette. Vanaf nu kunnen mannen in Nederland in een handomdraai hun favoriete scheermesjes online kopen en gratis laten thuisbezorgen op de gewenste datum. Deze mesjes worden standaard met 15% korting aangeboden.

Lees meer
Stichting Leiden-Helpt wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Leiden

Renswoude, 4 mei 2016 -Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Stevensbloem 189 in Leiden met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ron Flippo één minuut gratis winkelen voor Stichting Leiden-helpt. De stichting helpt mensen die minder te besteden hebben met onder andere kleding en speelgoed. Ook organiseert de stichting verschillende activiteiten voor bijvoorbeeld ouderen. Met de prijs wil Leiden-helpt producten verzamelen voor de mensen die het het hardste nodig hebben. Ron ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan artikelen.

Lees meer
Dreumes Jéavano opent met Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016

Renswoude, 24 februari 2016 - Het was spannend tot aan het einde in de RAI Amsterdam. Tijdens de opening van de 31ste Negenmaandenbeurs vanochtend deden 15 dreumesen mee aan de Kruidvat loopwagenrace. Nadat actrice en aanstaande moeder Liza Sips het startschot gaf, gingen de kindjes in één rechte lijn op een grote luiertaart af. Jéavano Zuddas wist als eerste de luiers met zijn loopwagen naar de finish te brengen, waarna de andere kindjes snel volgden. Samen met Liza Sips mocht Jéavano, met behulp van de andere dreumesen, de laatste hand aan een enorme luiertaart leggen. Daarmee verklaarden zij samen de Negenmaandenbeurs 2016 voor geopend.

Lees meer
Voedselbank Kampen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Renswoude, 3 februari 2016- Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dokter Damstraat 115 in Kampen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Mieke van der Sluis één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Kampen. De voedselbank zet zich in tegen de verspilling van voedsel en wil (verborgen) armoede verzachten. Naast voedsel is er bij Voedselbank Kampen grote behoefte aan verzorgingsproducten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Mieke ging dan ook naar huis met verschillende soorten zeep en shampoo.

Lees meerKlanten uit Den Bosch en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf vrijdag 28 juli terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Gruttostraat 25A. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Lees meer

  1. Home
  2. Persberichten
Kruidvat logo
back to top