Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • PERSBERICHTEN

PERSBERICHTEN

Over-Kruidvat.png

KRUIDVAT INTRODUCEERT SOUL SECRETS MEN


11-02-2019 | Kruidvat komt met de eerste mannenproducten in het Soul Secrets assortiment. Er zijn twee lijnen: ‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland’. Deze bestaan allebei uit een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Creëer met deze mannenproducten een heerlijk wellness moment in je eigen badkamer.


Lees meer


KRUIDVAT OISTERWIJK IS DE BESTE KRUIDVAT-WINKEL VAN NEDERLAND


10-01-2019 | Het is groot feest bij de Kruidvat-winkel aan de Dorpsstraat 24a in Oisterwijk. Deze winkel is uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Gisteravond verraste de directie van Kruidvat het winkelteam dat de winnaar is van de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd. Naast de prestigieuze titel mag het hele team een lang weekend op citytrip naar Rome. Om de overwinning te vieren worden de eerste 200 klanten van de winkel getrakteerd op een gebakje.


Lees meer


HOSPICE IN VRIJHEID WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT PURMEREND


08-11-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Purmerend en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Van Burgplein 11 in Purmerend. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Yvonne Visscher-Kuijpers, vrijwilliger bij Hospice in Vrijheid één minuut gratis winkelen. Hospice in Vrijheid heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de bewoners. Het Hospice biedt niet alleen zijn bewoners een veilige en huiselijke omgeving, maar ondersteunt en begeleidt ook hun naasten.


Lees meer


KRUIDVAT EN TREKPLEISTER MAKEN ALS EERSTE WERKGEVERS LANDELIJKE AFSPRAKEN VOOR WERVING VAN MEDEWERKERS MET AFSTAND TOT ARBEIDSMARKT


06-11-2018 | A.S. Watson Benelux, de moedermaatschappij van Kruidvat en Trekpleister heeft vandaag met 33 arbeidsmarktregio’s een overeenkomst ondertekend waarin zij afspreken zich in te zetten voor een sterke vereenvoudiging van de werving van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Schakelpunt Landelijke Werkgevers van de Programmaraad Arbeidsmarkt heeft dit proces begeleid. A.S. Watson is met dit initiatief de eerste landelijk opererende werkgever in Nederland. Het maken van eenduidige afspraken met de arbeidsmarktregio’s, past binnen de ambitie van de drogisterijketens om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven in één van haar winkels aan de slag te gaan.


Lees meer


STICHTING GEEV WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT OPHEUSDEN


06-11-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Opheusden en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 4 in Opheusden. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Miranda Spies, vrijwilliger bij Stichting GEEV, één minuut gratis winkelen. Stichting GEEV wil zoveel mogelijk producten verzamelen voor de inwoners van Opheusden die het financieel moeilijk hebben.


Lees meer


VLUCHTELINGWERK WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT OEGSTGEEST


31-10-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Oegstgeest en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Rustenburgerpad in Oegstgeest. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Bas Bongers, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk één minuut gratis winkelen. Vluchtelingenwerk heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor vluchtelingen in de buurt van Oegstgeest.


Lees meer


VOEDSELBANK VEENDAM-MENTERWOLDE WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT VEENDAM


16-10-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Veendam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Beneden Oosterdiep 165 in Veendam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht secretaris Tamara van der Laan één minuut gratis winkelen. Voedselbank Veendam-Menterwolde heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Veendam, Wildervank, Meeden, Muntendam, Noordbroek en Zuidbroek.


Lees meer


MARY VAN DEN BERG UIT VOORHOUT WINT FORD FIESTA BIJ KRUIDVAT


27-09-2018 | Mary van den Berg uit Voorhout is de gelukkige winnares van een Ford Fiesta. Zij won deze spiksplinternieuwe auto tijdens een grote landelijk winactie die Kruidvat deze zomer op touw zette. De Kruidvat-winkel aan Herenstraat in Voorhout was vanochtend het decor van de feestelijke prijsuitreiking waarbij een blij verraste Mary de autosleutels in ontvangst nam.


Lees meer


INLOOPHUIS DEN HELDER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT JULIANADORP


18-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Julianadorp en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Schoolweg 43 in Julianadorp. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dina van den Berg één minuut gratis winkelen. Inloophuis Den Helder heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen.


Lees meer


DNO DOEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ALKMAAR


17-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Alkmaar en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Van Ostadelaan 260 in Alkmaar. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Leonie Molenaar één minuut gratis winkelen. DnoDoen heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor mensen uit Alkmaar die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.


Lees meer


HET ZAANSE WEGGEEFHUIS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZAANDAM


10-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Zaandam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Langeweide 103 in Zaandam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dirk Boet één minuut gratis winkelen. Het Zaanse Weggeefhuis heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Zaandam die door financiële omstandigheden in de problemen zijn gekomen.


Lees meer


KRUIDVAT VERHUIST NAAR PASTORIELAAN 2 IN OOSTVOORNE


Klanten van Kruidvat uit Oostvoorne en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Pastorielaan 2. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Pastorielaan 6 en opent op woensdag 30 mei a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.


Lees meer


STICHTING VAKANTIEHUIS THUREDRIHT WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT RENESSE


Kruidvat heet alle klanten uit Renesse en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Hogezoom 194 in Renesse. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ann Braber één minuut gratis winkelen. Stichting vakantiehuis Thuredriht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor in de welkomstpakketten. Ann wist een flink aantal producten te verzamelen, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.


Lees meer


KIM KÖTTER OPENT NEGENMAANDENBEURS 2018 MET VROLIJKSTE BABYSCHILDERIJ


21-02-2018 | De eerste bezoekers van de 33ste Negenmaandenbeurs werden vanochtend verrast door vijftien kleine kunstenaars die hun beste schilderkunsten lieten zien. Onder leiding van presentatrice Kim Kötter maakten de baby’s het vrolijkste babyschilderij van Nederland. Kim, zelf mama van zoon Muck en hoogzwanger van haar tweede kindje, hielp de kindjes tijdens het schilderen. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunstenaars in de dop werd onder luid applaus ontvangen.


Lees meer


COMPLETE MAKE-OVER VOOR KRUIDVAT-WINKEL IN ROTTERDAM


Klanten uit Rotterdam en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Streksingel 69A. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op maandag 26 februari a.s. opnieuw de deuren. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.


Lees meer


KRUIDVAT LANCEERT NIEUW WINKELCONCEPT 'KRUIDVAT IN DE STAD' IN AMSTERDAM


Vandaag is de eerste ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Nieuwendijk 160 in Amsterdam. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Begin volgend jaar worden nog drie stadswinkels geopend. Deze nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.


Lees meer


KRUIDVAT EN TREKPLEISTER STOPPEN MET VERKOOP TABAKSPRODUCTEN


04-01-2018 | Kruidvat en Trekpleister stoppen binnen twee jaar volledig met de verkoop van alle tabaksproducten. Hiermee willen de winkelketens het gebruik van tabak onder jongeren ontmoedigen. Zij zijn de eerste grote retailers in Europa die in dit kader stoppen met de verkoop van rookwaren. Ook zijn de drogisterijketens de eerste retailers die mee op weg gaan naar een Rookvrije Generatie en zich sterk maken voor de missie om opgroeiende kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.


Lees meer