false

Persberichten

Nieuw winkelconcept 'Kruidvat in de Stad' opent deuren in Arnhem

Renswoude, 10 februari 2017 - Vandaag is een nieuwe ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Grote Oord 7 in Arnhem. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. Volgende week wordt er nog een stadswinkel geopend in Tilburg. Vorige week opende er al een winkel in Nijmegen. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.

Lees meer
Kruidvat verhuist naar Zambesidreef 185 in Utrecht

Renswoude, 08 februari 2017 - Klanten van Kruidvat uit Utrecht en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Zambesidreef 185. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Zambesidreef 171 en opent op woensdag 15 februari a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Lees meer
Nieuw winkelconcept 'Kruidvat in de stad' opent deuren in Nijmegen

Renswoude, 03 februari 2017 - Vandaag is een nieuwe ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Burchtstraat 53 in Nijmegen. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Kruidvat lanceerde dit nieuwe winkelconcept in november 2016 in Amsterdam. In de komende weken worden nog twee stadswinkels geopend in Arnhem en Tilburg. Deze vier nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.

Lees meer
Hospice Lansingerland wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Bleiswijk

Renswoude, 02 februari 2017 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dorpstraat 89 in Bleiswijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brigitte de Jong één minuut gratis winkelen voor Hospice Lansingerland, deze organisatie biedt plek aan mensen om de laatste fase van hun leven door te brengen in een gastvrije en huiselijk omgeving. Met de prijs wil de organisatie hun gasten extra comfort bieden. Brigitte ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten, zoals zeep, bodylotion en wasmiddelen.

Lees meer
Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard in Alkmaar compleet vernieuwd

Renswoude, 01 februari 2017 - De Kruidvat-winkel aan de Europaboulevard 347 in Alkmaar is compleet vernieuwd! De vernieuwde winkel opent op woensdag 8 februari a.s. opnieuw haar deuren. Het filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Lees meer
Nieuwe Kruidvat-winkel aan Stationsstraat in Waalwijk opent haar deuren

Renswoude, 01 februari 2017 - Kruidvat opent op woensdag 8 februari a.s. haar nieuwe winkel aan de Stationsstraat in Waalwijk. De winkel was voorheen gevestigd aan Stationsstraat 48. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Lees meer
Amsterdam Cares wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

Renswoude, 30 december 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het August Allebéplein 267 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lisa Gertsen één minuut gratis winkelen voor Amsterdam Cares. De organisatie maakt flexibel vrijwilligerswerk mogelijk voor mensen met een drukke agenda. Hierbij staat de ontmoeting met mensen uit kwetsbare groepen centraal. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen voor bijvoorbeeld een bingo in een verzorgingstehuis. Lisa ging naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten en cadeautjes.

Lees meer
Stichting Present Utrecht wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Utrecht

Renswoude, 22 december 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Doornburglaan 10 in Utrecht met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Erica Euving één minuut gratis winkelen voor Stichting Present Utrecht. De stichting koppelt groepen vrijwilligers aan mensen die extra hulp goed kunnen gebruiken. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen, die gebruikt kunnen worden in ieder huishouden. Erica ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid huishoudelijke en verzorgingsproducten.

Lees meer
Jan Smit signeert exclusief Kruidvat album bij Kruidvat in Amsterdam

Renswoude, 25 oktober 2016 - Exclusief album ‘20 jaar duetten met Jan’ tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat Vanmiddag signeerde Jan Smit zijn album ‘20 jaar duetten met Jan’ bij Kruidvat in winkelcentrum Boven ’t Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam, waar vele fans voor hem in de rij stonden. Dit bijzondere verzamelalbum waarop 20 duetten met Jan Smit staan, is tot en met 6 november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Klanten van Kruidvat krijgen het album cadeau bij aankoop van twee Unilever producten.

Lees meer
Present Purmerend wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Purmerend

Renswoude, 19 oktober 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Van Damplein 15 in Purmerend met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Martienke Oosterbaan één minuut gratis winkelen voor Present Purmerend. De organisatie werkt met vrijwilligers die zich inzetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Met de prijs wil de organisatie spullen verzamelen voor verschillende projecten. Martienke ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan producten.

Lees meer
Samenredzaamheid Dreumel wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Dreumel

Renswoude, 9 september 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Ekershof 7 in Dreumel met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Rikie van Deursen één minuut gratis winkelen voor Samenredzaamheid Dreumel. De vereniging zet zich in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan en kan verschillende soorten hulp bieden: van gezelschap, boodschappen tot praktische diensten. Met de prijs wil de organisatie activiteiten organiseren om nog meer ouderen met elkaar in contact te brengen. Rikie ging naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten en cadeautjes.

Lees meer
100 Geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven

Renswoude, 01 juli 2016 - De klanten van Kruidvat in winkelcentrum Woensel te Eindhoven konden hun geluk niet op. Op vrijdag 1 juli verzamelden tientallen klanten zich voor de winkel in Eindhoven, nadat zij de aanwijzingen op Radio 538 hadden gevolgd. Daar maakten zij kans op één van de 100 stedentrips die door Kruidvat werden weggegeven. Radio 538 dj Menno de Boer maakte er een echte show van. De Kruidvat-klanten die in de leukste vakantieoutfits naar de winkel waren gekomen, mochten aan het Zomerstunts Rad draaien. Naast een stedentrip maakten de klanten van Kruidvat kans op diverse andere prijzen zoals een goodiebag. Het was één groot feest

Lees meer
Stichting Humanitas wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat Rotterdam

Renswoude, 25 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Eudokiaplein 24 in Rotterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Kaya Nafiye één minuut gratis winkelen voor Stichting Humanitas. Stichting Humanitas heeft als doel om mensen te helpen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Hierbij zijn levensvreugde en geluk het belangrijkste doel. Met de prijs wil de organisatie de mensen verrassen met iets extra’s. Kaya Nafiye ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten en speelgoed.

Lees meer
Stichting Flora Kokjes wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

Renswoude, 16 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Mosveld 107 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Esmeralda Jongmans één minuut gratis winkelen voor stichting Flora Kokjes. Stichting Flora Kokjes heeft als doel kinderen die bij de Voedselbank komen, te voorzien van gezonde maaltijden en bovenal een leuke tijd. De Stichting organiseert activiteiten zoals, sport en spel, handvaardigheid maar ook huiswerk onder begeleiding. Aan het einde van de middag wordt er gezamenlijk een gezonde maaltijd gekookt en gegeten. Met de prijs wil de organisatie de kinderen verrassen met iets extra’s. Esmeralda ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed, knutselspullen en verzorgingsproducten als zeep en zonnebrand.

Lees meer
Kruidvat start online abonnementen voor heren scheermesjes

Renswoude, 19 mei 2016 - Kruidvat en Gillette gaan een unieke samenwerking aan. De drogisterijketen start abonnementen voor de heren scheermesjes van Gillette. Vanaf nu kunnen mannen in Nederland in een handomdraai hun favoriete scheermesjes online kopen en gratis laten thuisbezorgen op de gewenste datum. Deze mesjes worden standaard met 15% korting aangeboden.

Lees meer
Stichting Leiden-Helpt wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Leiden

Renswoude, 4 mei 2016 -Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Stevensbloem 189 in Leiden met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ron Flippo één minuut gratis winkelen voor Stichting Leiden-helpt. De stichting helpt mensen die minder te besteden hebben met onder andere kleding en speelgoed. Ook organiseert de stichting verschillende activiteiten voor bijvoorbeeld ouderen. Met de prijs wil Leiden-helpt producten verzamelen voor de mensen die het het hardste nodig hebben. Ron ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan artikelen.

Lees meer
Dreumes Jéavano opent met Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016

Renswoude, 24 februari 2016 - Het was spannend tot aan het einde in de RAI Amsterdam. Tijdens de opening van de 31ste Negenmaandenbeurs vanochtend deden 15 dreumesen mee aan de Kruidvat loopwagenrace. Nadat actrice en aanstaande moeder Liza Sips het startschot gaf, gingen de kindjes in één rechte lijn op een grote luiertaart af. Jéavano Zuddas wist als eerste de luiers met zijn loopwagen naar de finish te brengen, waarna de andere kindjes snel volgden. Samen met Liza Sips mocht Jéavano, met behulp van de andere dreumesen, de laatste hand aan een enorme luiertaart leggen. Daarmee verklaarden zij samen de Negenmaandenbeurs 2016 voor geopend.

Lees meer
Voedselbank Kampen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Renswoude, 3 februari 2016- Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dokter Damstraat 115 in Kampen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Mieke van der Sluis één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Kampen. De voedselbank zet zich in tegen de verspilling van voedsel en wil (verborgen) armoede verzachten. Naast voedsel is er bij Voedselbank Kampen grote behoefte aan verzorgingsproducten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Mieke ging dan ook naar huis met verschillende soorten zeep en shampoo.

Lees meerVoedselbank Nuenen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Renswoude, 21 januari 2016- Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Hoge Brake 50 in Nuenen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marijke ten Eikelder één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Nuenen. Naast voedsel is bij de Voedselbank ook grote behoefte aan verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Marijke ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid zeep, shampoo en wasmiddel.

Lees meer

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top