false

Persberichten

100 Geluksvogels winnen stedentrip bij Kruidvat in Eindhoven

Renswoude, 01 juli 2016 - De klanten van Kruidvat in winkelcentrum Woensel te Eindhoven konden hun geluk niet op. Op vrijdag 1 juli verzamelden tientallen klanten zich voor de winkel in Eindhoven, nadat zij de aanwijzingen op Radio 538 hadden gevolgd. Daar maakten zij kans op één van de 100 stedentrips die door Kruidvat werden weggegeven. Radio 538 dj Menno de Boer maakte er een echte show van. De Kruidvat-klanten die in de leukste vakantieoutfits naar de winkel waren gekomen, mochten aan het Zomerstunts Rad draaien. Naast een stedentrip maakten de klanten van Kruidvat kans op diverse andere prijzen zoals een goodiebag. Het was één groot feest

Lees meer
Stichting Humanitas wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat Rotterdam

Renswoude, 25 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Eudokiaplein 24 in Rotterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Kaya Nafiye één minuut gratis winkelen voor Stichting Humanitas. Stichting Humanitas heeft als doel om mensen te helpen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Hierbij zijn levensvreugde en geluk het belangrijkste doel. Met de prijs wil de organisatie de mensen verrassen met iets extra’s. Kaya Nafiye ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten en speelgoed.

Lees meer
Stichting Flora Kokjes wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

Renswoude, 16 juni 2016 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Mosveld 107 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Esmeralda Jongmans één minuut gratis winkelen voor stichting Flora Kokjes. Stichting Flora Kokjes heeft als doel kinderen die bij de Voedselbank komen, te voorzien van gezonde maaltijden en bovenal een leuke tijd. De Stichting organiseert activiteiten zoals, sport en spel, handvaardigheid maar ook huiswerk onder begeleiding. Aan het einde van de middag wordt er gezamenlijk een gezonde maaltijd gekookt en gegeten. Met de prijs wil de organisatie de kinderen verrassen met iets extra’s. Esmeralda ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed, knutselspullen en verzorgingsproducten als zeep en zonnebrand.

Lees meer
Kruidvat start online abonnementen voor heren scheermesjes

Renswoude, 19 mei 2016 - Kruidvat en Gillette gaan een unieke samenwerking aan. De drogisterijketen start abonnementen voor de heren scheermesjes van Gillette. Vanaf nu kunnen mannen in Nederland in een handomdraai hun favoriete scheermesjes online kopen en gratis laten thuisbezorgen op de gewenste datum. Deze mesjes worden standaard met 15% korting aangeboden.

Lees meer
Stichting Leiden-Helpt wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Leiden

Renswoude, 4 mei 2016 -Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Stevensbloem 189 in Leiden met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ron Flippo één minuut gratis winkelen voor Stichting Leiden-helpt. De stichting helpt mensen die minder te besteden hebben met onder andere kleding en speelgoed. Ook organiseert de stichting verschillende activiteiten voor bijvoorbeeld ouderen. Met de prijs wil Leiden-helpt producten verzamelen voor de mensen die het het hardste nodig hebben. Ron ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan artikelen.

Lees meer
Dreumes Jéavano opent met Liza Sips Negenmaandenbeurs 2016

Renswoude, 24 februari 2016 - Het was spannend tot aan het einde in de RAI Amsterdam. Tijdens de opening van de 31ste Negenmaandenbeurs vanochtend deden 15 dreumesen mee aan de Kruidvat loopwagenrace. Nadat actrice en aanstaande moeder Liza Sips het startschot gaf, gingen de kindjes in één rechte lijn op een grote luiertaart af. Jéavano Zuddas wist als eerste de luiers met zijn loopwagen naar de finish te brengen, waarna de andere kindjes snel volgden. Samen met Liza Sips mocht Jéavano, met behulp van de andere dreumesen, de laatste hand aan een enorme luiertaart leggen. Daarmee verklaarden zij samen de Negenmaandenbeurs 2016 voor geopend.

Lees meer
Voedselbank Kampen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Renswoude, 3 februari 2016- Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dokter Damstraat 115 in Kampen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Mieke van der Sluis één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Kampen. De voedselbank zet zich in tegen de verspilling van voedsel en wil (verborgen) armoede verzachten. Naast voedsel is er bij Voedselbank Kampen grote behoefte aan verzorgingsproducten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Mieke ging dan ook naar huis met verschillende soorten zeep en shampoo.

Lees meerVoedselbank Nuenen wint 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat

Renswoude, 21 januari 2016- Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Hoge Brake 50 in Nuenen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marijke ten Eikelder één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Nuenen. Naast voedsel is bij de Voedselbank ook grote behoefte aan verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Marijke ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid zeep, shampoo en wasmiddel.

Lees meer

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top