Persberichten

Kruidvat Utrecht viert opening met een minuut gratis winkelen

Renswoude, 29 oktober 2014 - Kruidvat opent op woensdag 5 november a.s. haar nieuwe winkel aan het Ella Fitzgeraldplein 26 in Utrecht. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtNieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Hoogeveen

Renswoude, 21 oktober 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Wielewaal 22 in Hoogeveen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Jeroen van den Berg één minuut gratis winkelen voor Zorghoeve De Eregast in de Krim, een zorgboerderij voor ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Bij de Eregast is veel behoefte aan verzorgingsproducten. Jeroen ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid producten als douchegel en tandpasta.

Lees het berichtNieuwe Kruidvat-winkel aan Drooghebol in Julianadorp opent haar deuren.

Renswoude, 16 oktober 2014 - Kruidvat opent op donderdag 23 oktober a.s. haar nieuwe winkel aan Drooghe Bol 1038 in Julianadorp. De winkel was voorheen gevestigd aan Drooghe Bol 1024. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Lees het berichtKruidvat Hoogeveen viert opening met één minuut gratis winkelen

Renswoude, 14 oktober 2014 - Kruidvat opent op dinsdag 21 oktober a.s. haar nieuwe winkel aan de Wielewaal 22 in Hoogeveen. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtSpeelgoedbank Haarlem wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Haarlem

Renswoude, 25 september 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Brockwaystraat 3 in Haarlem met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brenda Hartendorp-Agterhof één minuut gratis winkelen voor de Speelgoedbank Haarlem, deze stichting zamelt speelgoed in voor kinderen van wie de ouders geen financiële middelen hebben om het te kopen. Brenda ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed.

Lees het berichtKruidvat Utrecht viert opening met één minuut gratis winkelen

Renswoude, 24 september 2014 - Kruidvat opent op woensdag 1 oktober a.s. haar nieuwe winkel aan het Haroekoeplein 138 in Utrecht. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtHospice de Waterlelie wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Blaaksedijk

Renswoude, 22 september 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Boonsweg 30 in Blaaksedijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Sandy Boender één minuut gratis winkelen voor Stichting Hospice de Waterlelie, deze stichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven. Comfort bieden in een vertrouwde omgeving staat centraal. Sandy ging naar huis met een grote hoeveelheid producten voor de verzorging van de bewoners. Van wasmiddel tot huidolie en billendoekjes.

Lees het berichtLeger des Heils Apeldoorn wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Apeldoorn

Renswoude, 24 juli 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Ordenplein 120 in Apeldoorn met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lotar Langeveld één minuut gratis winkelen voor het Leger des Heils Apeldoorn. De organisatie wil met deze prijs haar cliënten die het vaak niet breed hebben graag iets extra’s geven. Lotar ging dan ook naar huis met veel verzorgingsproducten.

Lees het berichtKruidvat Spijkenisse viert opening met één minuut gratis winkelen

Renswoude, 24 juli 2014 - Kruidvat opent op donderdag 31 juli a.s. haar nieuwe winkel aan de Winterakker 10-16 in Spijkenisse. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtKuidvat Reeuwijk viert opening met één minuut gratis winkelen

Kruidvat opent op woensdag 30 juli a.s. haar nieuwe winkel aan de Miereakker 24 in Reeuwijk. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtKruidvat Veenendaal viert opening met één minuut gratis winkelen

Kruidvat opent op dinsdag 1 juli a.s. haar nieuwe winkel aan het Dr. Slotemaker de Bruïneplein 15 in Veenendaal. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtNieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Nederlandplein 111

Buurtpreventie Woenselse Heide wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Eindhoven

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Nederlandplein 111 met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Klien van der Burgt één minuut gratis winkelen voor Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide. De stichting streeft naar saamhorigheid en leefbaarheid in de wijk door middel van het organiseren van activiteiten als een wijkfeest en straatspeeldag. Klien ging naar huis met een grote hoeveelheid speelgoed voor het wijkfeest in september.

Lees het bericht


Leonie uit Schiedam wint goudstaaf ter waarde van 23.973 euro bij Kruidvat

6 juni 2014, Renswoude - Leonie Klepke uit Schiedam is sinds vandaag de gelukkige eigenaar van een goudstaaf ter waarde van € 23.973. De Schiedamse won de prijs door mee te doen aan een actie van Kruidvat. Klanten die hun geregistreerde Jouw extravoordeelkaart scanden bij hun aankopen en hun gegevens invulden op www.kruidvat.nl/goud maakten kans op de spectaculaire prijs. De goudstaaf van 750 gram werd vandaag in de vorm van een cheque door districtsmanager Manuela Kortenaar uitgereikt in de Kruidvat-winkel aan de Lange Kerkstraat in Schiedam.

Lees het berichtNieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Holendrechtplein 6

Kinderdagverblijf Zigzag wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

3 juni 2014, Renswoude - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Holendrechtplein 6 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Maartje Koelman één minuut gratis winkelen voor verpleegkundig- en regulier kinderdagverblijf Zigzag in Amsterdam. Het kinderdagverblijf biedt professionele zorg en gespecialiseerde opvang voor kinderen die net een beetje meer aandacht of intensieve zorg nodig hebben. Maartje ging naar huis met een grote hoeveelheid producten om de kinderen en hun ouders in het zonnetje te zetten tijdens het zomerfeest op 18 juni.

Lees het berichtVertrouwd voordeel in een moderne winkelomgeving

Kruidvat Amsterdam viert opening met één minuut gratis winkelen

27 mei 2014, Renswoude - Kruidvat opent op 3 juni a.s. haar nieuwe winkel aan het Holendrechtplein 6 in Amsterdam. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven waarom juist deze organisatie de prijs verdient.

Lees het berichtNieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Leeuwarden

Voedselbank Leeuwarden wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Leeuwarden

1 mei 2014, Renswoude -  Kruidvat opende gisteren de deuren van haar nieuwste winkel aan de Lieuwenburg 180 in Leeuwarden met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Arturo Fernandez één minuut gratis winkelen voor de Voedselbank Leeuwarden. Klanten van de Voedselbank hebben grote behoefte aan verzorgingsproducten. Arturo ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid producten als shampoo en zeep.

Lees het bericht

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten!

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie