Maak kans op een koptelefoon: klik hier!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Zovirax

Zovirax

Maak kans op een

Fuji instax camera

Krijg grip op je koortslip!

Doe mee en maak kans op 1 van de 5 Fuji instax camera's t.w.v €80!**

"Zorgeloos glimlachen? Zovirax versnelt de genezing van een koortslip zoals vertrouwd, nu in een nieuwe verpakking. Zovirax is nummer 1 koortslipcrème van Nederland!* Doe mee en maak kans op 1 van de 5 Fuji instax camera's.** Laat aan ons zien dat je helemaal up-to-date bent over Zovirax.

Krijg grip op je koortslip!
Hoe ontwikkelt een koortslip zich? In het algemeen zijn er vier hoofdfases te onderscheiden vanaf uitbraak tot genezing van de koortslip. Door de koortslip te behandelen met Zovirax wordt de duur van de koortslip beperkt.

Wie eenmaal besmet is met het herpes virus, draagt het virus voor de rest van zijn leven bij zich. Het virus blijft in een sluimertoestand in het lichaam aanwezig. De kans is groot dat een koortsblaas met enige regelmaat terugkomt. Externe factoren zoals kou en guur, maar ook fel zonlicht, kunnen de lippen uitdrogen, waardoor een koortsblaas kan ontstaan. Tintelingen, jeuk of een branderig gevoel? Deze signalen alarmeren je voor een opkomende koortslip. Krijg grip op je koortslip!

Zovirax versnelt de genezing van een koortslip en remt het virus. De producten kunnen in alle stadia van een koortslip worden gebruikt. Wij adviseren om de koortslip bij de eerste tinteling te behandelen.

Doe mee door het beantwoorden van onderstaande vraag en maak kans op een Fuji instax camera t.w.v. €80!**

* Nielsen NL omzet Mat wk12-2018
** Zonder aankoopverplichting.

Zovirax Koortslip is een geneesmiddel. Het bevat de werkzame stof aciclovir. Lees voor gebruik de bijsluiter. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan de GSK groep.© 2018 de GSK groep of de licentiegever. GSK Consumer Health BV.CHNL/CHZOV/0004/18 KOAG-KAG: 309-0518-0623 "

sfeerbeeld-zovirax.jpg