Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Hoogeveen

Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend in Hoogeveen

Over-Kruidvat.png

Zorghoeve De Eregast wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Hoogeveen

Renswoude, 21 oktober 2014 - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Wielewaal 22 in Hoogeveen met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Jeroen van den Berg één minuut gratis winkelen voor Zorghoeve De Eregast in de Krim, een zorgboerderij voor ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Bij de Eregast is veel behoefte aan verzorgingsproducten. Jeroen ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid producten als douchegel en tandpasta.
Winkelmanager Nathanael Boonstra is trots op zijn nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Hoogeveen en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Zorghoeve De Eregast met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Boonstra.

Jeroen van den Berg, begeleider op de zorgboerderij, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor de boerderij. Verzorgingsproducten vliegen er hier snel doorheen. Bovendien kunnen we nu vooral de vrouwelijke deelnemers eens lekker vertroetelen met een maskertje of nagelverzorging. Namens De Eregast wil ik Kruidvat Hoogeveen dan ook hartelijk bedanken!”