Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Holendrechtplein 6

Nieuw Kruidvat-filiaal feestelijk geopend aan het Holendrechtplein 6

Over-Kruidvat.png

Kinderdagverblijf Zigzag wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam

3 juni 2014, Renswoude - Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Holendrechtplein 6 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Maartje Koelman één minuut gratis winkelen voor verpleegkundig- en regulier kinderdagverblijf Zigzag in Amsterdam. Het kinderdagverblijf biedt professionele zorg en gespecialiseerde opvang voor kinderen die net een beetje meer aandacht of intensieve zorg nodig hebben. Maartje ging naar huis met een grote hoeveelheid producten om de kinderen en hun ouders in het zonnetje te zetten tijdens het zomerfeest op 18 juni.
Winkelmanager Amar Behari is trots op zijn vernieuwde winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Amsterdam en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening van ons filiaal wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een persoon of instelling te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We vinden het fijn dat we het goede werk van Zigzag met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Behari.

Zigzag is verrast dat zij de 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam hebben gewonnen. Maartje Koelman, medewerker van het kinderdagverblijf: “We zijn ontzettend blij met deze prijs. Binnenkort hebben we een zomerfeest en dan willen we de kinderen en hun familie een leuke middag geven. Daarom heb ik vooral versiering, snoep, massageolie, speelgoed en cadeautjes voor de kinderen geshopt.”