background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen 100ml 4363948 4363948 Zensect /medias/prd-front-4363948-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTQ1NTN8aW1hZ2UvanBlZ3xoOGYvaGM1LzEyMzE4NTUzNDczMDU0L3ByZC1mcm9udC00MzYzOTQ4LTFfNjAweDYwMHwxNjVlYjk5NTJjNTVmZWZiY2VlNDM2ZmQyZTExN2ZlNzc4ZTdkYTlmMTBhNDY0YzM4NThhYzQ0NjM3MjQyMzg3 3.625 8 9.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen

100ml

9
.
49

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen biedt tot acht uur lang bescherming tegen muggen die tropische ziektes dragen zoals zika, dengue, chikungunya en malaria.

De formule bevat icardine. Deze stof is uitermate effectief om tijgermuggen (dragers van zika, dengue en chikungunya) en malariamuggen af te weren. Zen´sect Tropical bevat geen deet, maar is net zo effectief in het afweren van muggen.

De voordelen van Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen:
• Tot 8 uur lang bescherming
• Bevat icardine
• Niet agressief voor je huid
• Voelt niet vettig aan
• Heeft een aangename geur

Gebruik Zen'sect Skin Protect Tropical Afweermiddel Tegen Muggen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

EAN code:5410091746179

Functionele Naam
Skin Repellents

Specificatie van de inhoud
100 ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1266

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P260: Stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel niet inademen P271: Allen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken P501: IInhoud / verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

H-Zinnen
H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Inhoud (Netto)
100 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Andere ingrediënten: parfums,Citronellol

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Gevaar.
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Inhaleer het product niet. Na het werken met dit product handen grondig wassen.
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. – Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

Wettelijk Gebruiksvoorschrift: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen bij mensen. De gebruiksaanwijzing zoals hierboven aangegeven. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Registratienummer - 15178N (NL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Houd de flacon op een afstand van 15 à 20 cm van de huid en spuit het product op de huid; vermijdt het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. Gebruik ca. 1 ml per 600 cm2 huid (7-8 keer sprayen per arm van een volwassene) (1 ml per arm van een volwassene). Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren.

Maximale gebruiksfrequentie: Niet meer dan 1 maal per dag gebruiken voor kinderen jonger dan 13 jaar. Niet meer dan 2 maal per dag gebruiken voor kinderen van 13 tot 18 jaar. Niet meer dan 3 maal per dag gebruiken voor volwassenen. Niet toepassen onder kleding.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

De uiterste houdbaarheidsdatum bevindt zich op de verpakking EXP maand/jaar.

Contactinformatie

Contactnaam

Henkel Nederland

Communicatieadres

Postbus 2100 – 3430 CW Nieuwegein

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.vapona.nl of 0800-0228182

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews