background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Zen'sect 40% Deet Spray 60ml 4363969 4363969 Zensect /medias/prd-front-4363969-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjU1NTR8aW1hZ2UvanBlZ3xoM2IvaDE0LzE1NDMyMzg5NjU2NjA2L3ByZC1mcm9udC00MzYzOTY5LTFfNjAweDYwMHw4ZGIyYjRiYjAxMTc0MGRkZDA0ODJjNjliNTc4N2M5MzRlZDI5MTRlZGRmZmMyZjI5ODViMmUzZGRlMmRmOGVh 4.4 5 9.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Zen'sect 40% Deet Spray

60ml

9
.
49

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Dankzij de uiterst effectieve afweermiddelen verdrijft Zen'sect 40% Deet Spray muggen direct van je lichaam. Huidvriendelijk, direct werkzaam en acht uur lang bewezen doeltreffend.

Gebruik Zen'sect 40% Deet Spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

EAN code:8710322221770

Functionele Naam
Skin Repellents

Specificatie van de inhoud
60 ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1170

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte. P260: Spuitnevel niet inademen. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, hete oppervlakken. P501: Inhoud / verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.

H-Zinnen
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen.

Inhoud (Netto)
60 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Actieve stof: N,N-diethyl-m-toluamide (DEET) 38.8% w/w, ethanol: 57.0% w/w, soort formulering: AL

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie., met langdurige gevolgen., H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp., H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, H315: Veroorzaakt huidirritatie.

Samenstelling

Actieve stof: N,N-diethyl-m-toluamide (DEET) 38.8% w/w, ethanol: 57.0% w/w, soort formulering: AL

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Toepassingsmethode:
Verdeel het product gelijkmatig over de huid. Beschermt gemiddeld 8 uur tegen steken van huismuggen, malariamuggen en gele koortsmuggen en 4 uur tegen tekenbeten. De beschermingstijd tegen sommige agressieve tropische tekensoorten kan korter zijn. Uitsluitend bestemd voor niet professioneel gebruik.
• Draag een lange broek en /of shirt met lange mouwen.
• Het product niet aanbrengen op plekken waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is; dus bijv. niet aanbrengen in de knieholten en de elleboogholten.
• Niet toepassen onder kleding.
• Houd het pompje bij gebruik tenminste 15 cm van de huid.
• Het middel spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen;
• Wanneer het product wordt gebruikt in combinatie met zonnebrandcrème, eerst de zonnebrandcrème aanbrengen en 30 minuten wachten alvorens het product aan te brengen.
• Om het gezicht te beschermen tegen beten, eerst wat product in de handpalm aanbrengen en dan uitsmeren over het gezicht. Niet direct in het gezicht sprayen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij het inwinnen van medischadvies, de verpakking of het etiketter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte/vooken/openvuur/hete oppervlakken.

Contactinformatie

Contactnaam

Henkel Nederland

Communicatieadres

Postbus 2100 – 3430 CW Nieuwegein

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.vapona.nl of 0800-0228182

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews