Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • HET ZAANSE WEGGEEFHUIS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZAANDAM

HET ZAANSE WEGGEEFHUIS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZAANDAM

header-persberichten.jpg

• Nieuwe Kruidvat winkel aan Langeweide 103 feestelijk geopend

• Klanten uit Zaandam en omgeving zijn van harte welkom

• Het Zaanse Weggeefhuis geholpen met verzorgingsproducten


Kruidvat heet alle klanten uit Zaandam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Langeweide 103 in Zaandam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dirk Boet één minuut gratis winkelen. Het Zaanse Weggeefhuis heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Zaandam die door financiële omstandigheden in de problemen zijn gekomen.


“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Het Zaanse Weggeefhuis vertelt winkelmanager Richard Jacobs. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Richard en zijn team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Zaandam en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”


Het Zaanse Weggeefhuis

Dirk Boet, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Hij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Het Zaanse Weggeefhuis. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”


Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.200 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.