background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar 50ml 3680706 3680706 Wortie /medias/prd-front-3680706-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8OTcxODZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNTIvaGJhLzEzNjYwOTcyOTQxMzQyL3ByZC1mcm9udC0zNjgwNzA2LTFfNjAweDYwMHw3NjdkNWM5YzQyZWM4MWZmMDhmNzVkYTg5NGE1MmY1Yjg5NDViZjI3YTllOGYyMDU0NmFiMmY1YzMyZDA4MDFh 21.29 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar

50ml

21
.
29

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Wratten? Zo kun je ze zelf verwijderen!

soorten wratten

Product  Informatie 

Product Informatie

Met Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar behandel je wratten zeer effectief, zonder contact te maken om de omliggende huid.

Wortie Freeze Plus bevat geleidende gel voor extra bevrieskracht. Je bent klaar in slechts 20 of 40 seconden. Wortie is precies, snel en effectief.

Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar is een vriesbehandeling voor (voet)wratten die eenvoudig in gebruik is en vergelijkbaar is met de behandeling die dokters toepassen met vloeibare stikstof. Wratten en voetwratten zijn kleine huidknobbels veroorzaakt door het wrattenvirus. Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar is bedoeld om hardnekkige en volgroeide wratten bij personen van 12 jaar en ouder te verwijderen.

Door de dikkere, verharde huid zijn deze wratten moeilijker te behandelen dan jongere wratten. Door de geleidende gel dringt de koude temperatuur veel beter door tot het gebied dat moet worden behandeld. De precisietip van Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar is afgevlakt om het contactoppervlak met hardnekkige wratten te vergroten die daardoor zullen verdwijnen.

Bevriest de wrat snel en effectief
Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar bevriest de ongewenste (voet)wrat. Als de koude applicatortip op de wrat geplaatst wordt, bevriest de wrat binnen enkele seconden en wordt de wrat wit. De bevroren huid van de wrat zal na ongeveer 10 tot 14 dagen van de huid loslaten.

In de tussentijd heeft zich daaronder nieuwe huid gevormd. Door de precisietip bevriest Wortie alleen de (voet)wrat, zonder de omringende huid te beschadigen. Na de behandeling met Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar moet je 14 dagen wachten tot de wrat is losgelaten. Als de wrat in die periode niet is veranderd kan Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar nog een keer worden gebruikt. Na de behandeling is douchen en zwemmen weer mogelijk.

Hoe gebruik je Wortie Freeze Plus Wrattenverwijderaar?
1. Breng een druppel van de geleidende gel aan op de wrat.
2. Plaats het busje rechtop op een tafel of een vlak oppervlak en verwijder de dop.
3. Houd het busje in verticale positie; plaats de dop terug op het busje, zodat de pijl op de dop naar het ijssymbool op de bus wijst.
4. Druk de dop 3 seconden stevig in (3 seconden niet overschrijden). Je hoort nu het activatiegeluid (gesis). Wacht tot een lichte ijsaanslag zichtbaar is op de ijzeren tip.
5. Trek de dop omhoog. Plaats de bevroren metalen tip precies op de handwrat gedurende 20 seconden of op de voetwrat gedurende 40 seconden.
6. Let op: alleen voor voetwratten! Bescherm de voetwrat met een bijgeleverde pleister als de behandelde wrat erg gevoelig is. Maak de schuimpleister voorzichtig los. Breng de kleefzijde van de schuimpleister aan op de huid met de uitsparing over de gevoelige plek.
7. Maak de tip schoon en plaats de dop terug waarbij de pijl op de dop niet naar het ijssymbool op het busje wijst. Wacht 14 dagen tot de wrat heeft losgelaten waarna de wrat, indien nodig, nog een keer kan worden behandeld.

De wrattenverwijdereaar bevat een bus met 50ml samengeperst vloeibaar gas dimethylether, een tube geleidende gel, een set beschermende schuimpleisters en een gebruiksaanwijzing.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code:8718053573465

Functionele Naam
Wratten & Voetwratten Verwijderaar

Variant
Advanced

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-1950

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P210: P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P211: P211:Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: P251:Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P410: P410:Tegen zonlicht beschermen. P412: P412:Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

H-Zinnen
H222: Flammable aerosol. H223: H223:Ontvlambare aerosol. H229: H229:Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting

Product omschrijving
Wortie Advanced Wratten & Voetwratten Verwijderaar 50 ML Spuitbus

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
50 ml

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Medisch hulpmiddel

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Lees voor gebruik altijd de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gebruikersbeperkingen

Bevat kleine onderdelen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De metalen tip is bekleed met nikkel.

Vermijd contact met de ogen. Niet inslikken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Houder onder druk: kan bij verhitting barsten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. — Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50˚ C/122˚ F. Beschermen tegen zonlicht en op een droge en koele plaats bewaren.

Raadpleeg uw huisarts als u diabetespatiënt bent of last heeft van een slechte bloedcirculatie.

Dit product niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.

De geleidende gel niet gebruiken als u gevoelig bent voor één of meerdere van de bestanddelen.

Lees voor gebruik altijd de bijgesloten gebruiksaanwijzing.

Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol.

Samenstelling

Bevat Dimethyl ether. Bestanddelen van de tube met geleidende gel (3 ml): Aqua, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Trethanolamine, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol.

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Hoe Wortie te gebruiken?

Plaats de geleidende gel op de wrat

1 Zet het busje rechtop op een tafel en houd de ring stevig vast.

2 Laat het busje op de tafel staan. Draai de activeringskop naar stand 1 en druk deze gedurende 3 seconden in (overschrijd niet de 3 seconden). U hoort een sissend geluid.

3 Laat de activeringskop los en deze draait automatisch terug naar "0". De metalen punt bevriest.

4 Plaats de metalen punt van de activeringskop preciesop de wrat om deze te bevriezen.
Hand 20 sec.
Voet 40 sec.

Alleen bij een voetwrat: plaats een pleister
Alleen wanneer de voetwrat erg gevoelig is.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Beschermen tegen zonlicht en op een droge en koele plaats bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

YouMedical B.V.

Communicatieadres

Rijnsburgstraat 9-11,

1059 AT Amsterdam, Nederland

Contact type

Consumentenservice

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren