Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk

Maak kans op een

bloemenbon

Wil jij een bloemenbon t.w.v. 50 euro winnen?

Koop 1 actieproduct van Supradyn of Supra D en krijg de 2e gratis. Alle combinaties zijn mogelijk. Tevens maak je kans op 1 van de 50 bloemenbonnen! Een bosje bloemen kan iedereen wel gebruiken. Het fleurt de boel weer lekker op.  
 
Multivitamines van Supradyn zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk en dynamisch leven waarbij het wenselijk is om je energie op peil te houden. Wees actief met Supradyn!  
 
De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Lees voor het kopen de informatie op de verpakking. KOAG nr: 80-0220-0504
 
 

Jouw actiecode 

Koop je jouw Supradyn of Supra D actieproducten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar deze kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je helaas niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw actieproducten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.          
 

Doe mee

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op één van de 50 bloemenbonnen. De actie loopt van 14 september t/m 4 oktober 2020. Je kunt jouw actiecode t/m 11 oktober hieronder invullen.
De winnaar ontvangt uiterlijk 25 oktober 2020 persoonlijk bericht (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).
headerquiz-2020-38-supradyn.jpg