background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Maak kans op een badkamer!

Maak kans op een badkamer!

Maak kans op een

badkamer van Bad & Body

t.w.v. 20.000 euro!

Wil jij een badkamer t.w.v. 20.000 euro winnen?

Hoe kan je thuis beter het ultieme wellness moment creëren, dan in een splinternieuwe badkamer? 
Koop nu 2 actieproducten van Kneipp, Therme, Tetesept of Soul Secrets (combineren mogelijk) en maak kans op een badkamer van Bad & Body t.w.v. €20.000,-*. De bad-, douche- en bodyproducten van deze verwenmerken komen natuurlijk het beste tot hun recht in een badkamer die helemaal naar wens is, Bad & Body gaat je daarbij helpen! 

Bad & Body is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van badkamers. Hun vakmensen vertalen jouw wensen graag in een badkamer die écht bij jou past. In jouw stijl, passend bij jouw ruimte en budget. Je vindt meer dan 25 dealers door heel Nederland.  Wil je alvast inspiratie op doen voor een badkamer dan kun je een kijkje nemen op deze website: www.badenbody.nl


Bekijk de deelnemende actieproducten »
 

Jouw actiecode


Koop je jouw Wellness producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Wellness producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode in en maak kans op een splinternieuwe badkamer t.w.v. 20.000 euro. De actie loopt van 6 juni t/m 26 juni 2022. Je kunt jouw activatiecode t/m 3 juli 2022 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 18 juli 2022 contact opgenomen via e-mail. Vanaf dat moment kan er een afspraak ingepland worden bij Bad & Body, waar ze jou perfect ondersteunen bij het uitkiezen van jouw droombadkamer.

*Disclaimer:
- Op deze winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing.
- De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
- De prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten van Kruidvat.
- Binnen het te winnen bedrag van €20.000,- voor de badkamer valt zowel de badkamer als de installatie conform de technische mogelijkheden. Uitgesloten zijn zaken als meterkast aanpassingen, uitbreiding van de warmwater voorziening en CV-ketels.
- Indien er geen Bad&Body dealer is gevestigd in de regio van de winnaar dan behoudt Bad & Body zich het recht voor om de installatiekosten te vergoeden door middel van een voucher. Badkamer en installatie hebben samen een maximale waarde van €20.000,- incl. BTW.
- Eventuele meerkosten (boven het bedrag van € 20.000,-) dienen door de winnaar zelf te worden voldaan.  
- De badkamer dient na bekendmaking van de winnaar, binnen 18 maanden te worden uitgekozen en geplaatst.

 
681196 Banner landingspagina KV wk 23-25.jpg