Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Maak kans op een heerlijk relaxarrangement

Maak kans op een heerlijk relaxarrangement

Maak kans op een

heerlijk relaxarrangement

Last van Wratten? 

Probeer nu Wartner Wrattenpleisters! Met Wartner Wrattenpleisters behandel je wratten effectief en gemakkelijk thuis. Geen geknoei en optimaal huidcontact.

De pleister bevat een sterk geconcentreerd zuur om je wratten en voetwratten te verwijderen terwijl je slaapt. Dit zuur zorgt voor een chemische peeling van je huid en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid vervelt. Op die manier wordt nieuwe gezonde huid gevormd en zal de wrat of voetwrat krimpen en verdwijnen. 

De wrattenpleister verwijdert elk type wrat.* De pleisters zijn camouflerend, beschermend en voorkomen verspreiding.
 

Doe mee

Vul je gegevens in en maak kans op een heerlijk relaxarrangement voor 1 of 2 personen t.w.v. €49,90. De Bongo Relax geeft één of twee personen recht op een heerlijk relaxarrangement met 220 keuzes. Geniet van onder andere een massage, gelaatsverzorging of sauna. De actie loopt van 14 februari t/m 21 februari 2019. De winnaar ontvangt uiterlijk 11 maart 2019 persoonlijk bericht (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).
 
*Alle gewone wratten (verruca vulgaris) met uitzondering van gezicht-, genitale- en waterwratten. Wartner is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
KOAG/KAG- nr.: 24-1218-2320 
headerquiz-2019-07-wartner.png