Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

Wanddecoratie

Maak van je mooiste foto een kunstwerk.
0
.
00
  • Wanddecoratie

Wanddecoratie

Maak van je mooiste foto een kunstwerk.

Helaas niet meer verkrijgbaar

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Productinformatie

Productinformatie

Een Kruidvat kalender is uniek vanwege jouw mooiste foto’s en de grote hoeveelheid formaten en designs. Van een verjaardagskalender tot aan een reusachtige kalender op maar liefst A2-formaat.

Ken je dat? Die ene foto waar je zo trots op bent of waar je die ontzettend mooie herinnering aan hebt? Geef deze foto de plek die hij verdient, groots aan de muur. Kruidvat biedt je een ruime keuze om je foto te laten knallen in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin of badkamer!
Glanzend met een mooie diepte afgedrukt op acrylglas. Strak en modern op aluminium. Veelzijdig en prijsbewust op kunststof (forex). Of ga voor niets minder dan de absolute topkwaliteit met een gallerijprint. Zo zie je de foto’s ook in een kunstgallerij of museum hangen.
Wil je nog meer? Kies dan voor een meerluik. Je foto wordt eenvoudig in stukken gesneden en op verschillende delen geleverd. Dit geeft een ruimtelijk effect. Ben je overtuigd, maar heb je geen mooie foto? Kijk dan eens in de gallerij. Je kan hier kiezen uit een foto van een professionele fotograaf.

Lees meer

Lees minder