Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Nieuwe Kruidvat-winkel aan Stationsstraat in Waalwijk opent haar deuren

Nieuwe Kruidvat-winkel aan Stationsstraat in Waalwijk opent haar deuren

Over-Kruidvat.png
Vestiging aan Stationsstraat 48 verhuist naar Stationsstraat 43

Nieuwe Kruidvat-winkel aan stationstraat in waalwijk opent haar deuren.

Kruidvat opent op woensdag 8 februari a.s. haar nieuwe winkel aan de Stationsstraat in Waalwijk. De winkel was voorheen gevestigd aan Stationsstraat 48. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.


Winkelmanager Nancy Reinders is trots op haar nieuwe winkel: “Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Waalwijk en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Stationsstraat!”, aldus Reinders.

Verrassend, voordelig én toegankelijk
In de nieuwe winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook haaraccessoires gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. Ook de doorstroming in de winkel is verbeterd. De kassa-opstelling is geoptimaliseerd, waardoor de wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Waalwijk met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.