Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Activatie!

Activatie!

Kom en doe mee!

In juni viert Voltaren de ‘’beweegweken’’, een initiatief voor meer beweging in ons dagelijks leven. Bewegen is namelijk niet alleen leuk en gezond, het helpt ook tegen gewrichtspijn en tegen verdere ontwikkeling van artrose. Om het belang en het plezier van bewegen te benadrukken, staan we in 20 winkelcentra klaar om advies te geven en leuke oefeningen te demonstreren. Kom ons bezoeken en maak kans op mooie prijzen!

Iedereen maakt kans. Enige wat je hoeft te doen is een ansichtkaart in te vullen met een uinodiging om samen te gaan bewegen. Deze kaart wordt kosteloos naar je vriend(in),  famile of geliefden verstuurt.  Doe mee en win een cadeaubon van Happen & Trappen voor twee personen ter waarde van 80,-.* Tijdens de activatie kan je ook direct in beweging komen met de hulp van onze beweegcoach.  Hij kan gericht advies en beweegtips geven en verzorgt ook beweegdemonstraties. Kom en doe mee!
 

Locaties:      

Muiden- Maxis 2-jun
Eindhoven Woensel 3-jun
Arnhem- Kronenburg 4-jun
Utrecht- Hoog Catherijne  5-jun
Leidschendam- Leidesenhage 9-jun
Weert- Muntpassage 10-jun
Breda- Hoge Vught 11-jun
Heerhugowaard- Middenwaard 23-jun
Nieuwegein- Cityplaza 24-jun
Rijswijk- Prinsenpassage 30-jun
Brusselse poort 1-jul 

Voltaren, bewegen blijft een plezier! 

Let op! Actie loopt tot en met 3 juli 2016. * Geen aankoopverplichting.  ** Voltaren Emulgel (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn van knie of vinger. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
GSK  Consumer Healthcare  CHNL/CHVOLT/0018/16 KOAG 309-0516-0764