Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Doe mee en win!

Doe mee en win!

Speel real life beachtennis!

In juni lanceert Voltaren* samen met Kruidvat de nieuwe vergrote verpakking van de Voltaren Emulgel. Dit vieren wij graag bij jullie in de buurt met behulp van een Wii Beachtennis activatie! Het Voltaren team reist door heel Nederland naar 32 verschillende Kruidvat locaties om het plezier van bewegen te laten ervaren. We staan in de straat of het winkelcentrum bij de Kruidvat winkel.

Doe met ons mee!** Tijdens de activatie kan je in beweging komen door deel te nemen aan de Wii Beachtennis activatie. Met behulp van een coach krijg je advies over Voltaren. Je kan meedoen aan een winactie en kans maken op een geheel verzorgd Yoga op het strand arrangement! Na de inspanning ontvang je een verfrissend drankje.

Bekijk locaties

*Voltaren Emulgel (diclofenac diethylammonium) bij gewrichtspijn van knie en vinger is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. GlaxoSmithKline Consumer Health B.V.
** Geen aankoopverplichting