background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen t.w.v. €50!*

Maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen t.w.v. €50!*

Header-Voltaren.png

Samen in beweging met Voltaren, Wendy en Leontien!Genoeg bewegen is gezond voor lichaam en geest, voor jong en oud. Iedereen kan meer bewegen op zijn eigen manier: neem wat vaker de fiets, loop een extra rondje of probeer een nieuwe sport.

Soms kan pijn het bewegen echter belemmeren. Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% (diclofenac) is een Emulgel die wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn in knieën en vingers. Met Voltaren blijft bewegen een plezier!

Wendy van Dijk en Leontien van Moorsel vinden bewegen ook erg belangrijk. Daarom is het hun doel om vrouwen in beweging te krijgen en te laten zien dat bewegen plezier brengt. Op zondag 17 juli 2022 organiseren zij dan ook de Ladies Ride als onderdeel van het Rotterdam Cycling Festival. Er zijn routes uitgestippeld van 25, 45 en 80 kilometer. Je kunt op ieder type fiets deelnemen aan de fietstochten. Naast de fietstocht is er ook een Tour de France museum, tourcafe, diverse foodtrucks, allerlei optredens en wedstrijden. Daarnaast gaat er per deelnemer ook nog eens een vast bedrag naar de Erasmus MC Foundation. Schrijf je nu in!

Laat weten op welke manier jij meer beweegt en maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen t.w.v. €50.-!*

 

Voltaren: bewegen blijft een plezier!


Voltaren Emugel Extra Sterk 2,32% is een ontstekingsremmende Emulgel die wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, zoals veroorzaakt door verergering van artrose, in de knieën en vingers. Voltaren Emugel Extra Sterk 2,32% bevat een extra sterke concentratie (2,32%) diclofenac, een niet-steroïdale ontstekingsremmer. Diclofenac werkt pijnstillend en ontstekingsremmend in de bron.
Gebruik en gooi de lege tube weg volgens de instructies in de bijsluiter. 

De actie loopt van 13-06-2022 t/m 10-07-2022. Uiterlijk 31-07-2022 zullen de winnaars per e-mail horen of ze gewonnen hebben. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.

* Geen aankoopverplichting. Voltaren Emulgel 2,32% (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan GSK. ©2022 GSK of licentiegever PM-NL-VOLT-22-00041 KOAG-KAG: 309-0622-2456