Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen twv €100!

Maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen twv €100!

18839_GSK NL_Vol_Meer-Bewegen-Maand_CRM-banner_2.jpg


Voltaren Meer-Bewegen-Maand!


Voltaren en Kruidvat organiseren in september de Meer-Bewegen-Maand! Genoeg bewegen is gezond voor lichaam en geest, voor jong en oud. Iedereen kan meer bewegen op een eigen manier: neem wat vaker de fiets, loop een extra rondje of probeer een nieuwe sport.

Soms kan pijn het bewegen belemmeren. Voltaren Emulgel Extra Sterk (diclofenac)* is een ontstekingsremmende gel die wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn in knieën en vingers. Met Voltaren blijft bewegen een plezier!

Leontien van Moorsel weet als meervoudig olympiër alles van bewegen en geeft daarom elke week in onderstaande video’s nieuwe tips om meer en goed te bewegen! Scroll naar onder om alle video's te bekijken en doe mee met de Meer-Bewegen-Maand winactie!

Voltaren en Kruidvat MBM Week 1 Warming-up special

Voltaren en Kruidvat MBM Week 2 Vierdaagse

Voltaren en Kruidvat MBM Week 3 Padel


Doe mee en maak kans op een sportwaardebon t.w.v. €100 euro.


Laat weten hoe jij deze maand meer beweegt en maak kans op 1 van de 10 sportwaardebonnen twv €100,-.**
De actie loopt van 01-09-2021 t/m 30-09-2021. Uiterlijk 11-10-2021 zullen de winnaars per e-mail horen of ze gewonnen hebben. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 
*Voltaren Emulgel 2,32% (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel bij gewrichtspijn in knie en vinger. Voltaren niet gebruiken gedurende het laatste trimester van de zwangerschap. Lees voor gebruik de bijsluiter. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan de GSK groep. ©2021 de GSK groep of de licentiegever PM-NL-VOLT-21-00053 KOAG-KAG: 309-0821-9827
**Geen aankoopverplichting van Voltaren producten.​​​​​​​
​​​​​​​