Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat voedingssupplementen: wat is er veranderd?

Kruidvat voedingssupplementen: wat is er veranderd?

 

Vernieuwd assortiment!

We hebben ons assortiment helemaal vernieuwd! Wat hebben we allemaal veranderd?

Nieuwe verpakkingen

Alle verpakkingen hebben een nieuw design gekregen. Dat kan in het begin natuurlijk eventjes wennen zijn om jouw favoriete product te herkennen. Elke categorie heeft een kleur gekregen. Deze kun je gemakkelijk herkennen aan de dop van het product en de kleur van het etiket. Zo kun je snel zien welke producten bijvoorbeeld voor je weerstand (rood) of spijsvertering (groen) zijn.

Vernieuwde recepturen

Verschillende recepturen zijn aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten van de Gezondheidsraad. Maar ook is gekeken om tabletten kleiner te maken om makkelijker te kunnen slikken en is de smaak van verschillende kauwtabletten verbeterd. Bekijk de belangrijkste wijzigingen van de producten!

Nieuwe producten

We hebben ook een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Bijvoorbeeld de nieuwe Magnesium Citraat, een goed opneembare vorm van magnesium. Of Rode Gist Rijst met monacoline K dat bijdraagt aan een verantwoord cholesterol gehalte. Ontdek snel alle nieuwe producten uit het assortiment!

Uit het assortiment

Helaas hebben we ook een aantal artikelen uit ons assortiment moeten halen. Zit jouw product er nu niet meer bij? Meestal hebben we een goed alternatief in ons assortiment. Vraag het onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.