background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Voetdeodorant

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
Je voeten zijn de ideale verblijfplaats voor bacteriën. Deze voelen zich erg thuis in dit vochtige, warme milieu, en kunnen zich hier dan ook makkelijk voortplanten. Bacteriën kunnen onaangename geurtjes veroorzaken. Het zweet op je voeten is op zichzelf geurloos, maar de bacteriën zetten het om tot onprettig geurende afvalstoffen. Een voetdeodorant biedt in zo'n geval uitkomst.
 

Een voetdeodorant beschermt je voeten tegen ongewenste geurtjes

Je hebt vast wel eens last (gehad) van onaangenaam ruikende voeten. Dit kan leiden tot onzekerheid en/of schaamte. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen door middel van voetdeodorant. Deze voetenspray camoufleert niet alleen de vervelende geurtjes van je zweetvoeten, maar pakt ook het probleem aan door de zweetproductie op je voeten tegen te gaan.
​​​​​​​

Zo voorkom je eelt en eksterogen met voetdeodorant

Een voetdeodorant biedt niet alleen een oplossing tegen onaangename geurtjes, maar verlaagt ook de kans op de vorming van eelt en eksterogen. Als er te veel druk of wrijving is tussen je voet en schoen, kan dit leiden tot eeltvorming. Als de druk of wrijving aanhoudt, kan het eelt zich naar verloop van tijd ontwikkelen tot een eksteroog. Dat is een pijnlijk, rood plekje met een wit puntje in het midden. Een anti-druk voetdeodorant zorgt ervoor dat de wrijving tussen je voet en je schoen afneemt, waardoor eelt en eksterogen worden voorkomen.