Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Kalknagelbehandeling

Filter

Acties

Merken

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Klacht

14 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
14 product(en) gevonden
14 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
14 product(en) gevonden
Heb je last van verkleurde of broze teennagels? Dan heb je waarschijnlijk kalknagels. Een kalknagelbehandeling biedt dan uitkomst. Bij Kruidvat vind je verschillende behandelsets voor het effectief bestrijden van een kalknagel, van merken zoals Nailner, Wartner, Scholl en ons eigen Kruidvat Merk.
 

Kalknagelbehandeling: keuze uit verschillende producten

Bij het uitzoeken van een kalknagelbehandeling heb je de keuze tussen een nagelpen of een olie met een kwastje. Met een nagelpen breng je het product direct op je nagels aan, terwijl je een kwastje eerst in het product moet dopen voordat je deze aanbrengt. Sommige nagelpennen verminderen verkleuringen binnen zeven dagen, maar je kunt ook voor een kalknagelpen kiezen die een subtiel wit kleurtje heeft.
​​​​​​​

Hoe gebruik je een kalknagelbehandeling?

Voordat je een product tegen kalknagels gaat gebruiken, is het belangrijk dat je nagels schoon en droog zijn. Breng de kalknagelolie vervolgens aan op de nagel. Vergeet de huid rondom de nagel niet en neem ook het bovenste randje van de nagel goed mee. Voor het beste resultaat herhaal je dit twee keer per dag, totdat de kalknagel helemaal is uitgegroeid.