background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Kunstgebitverzorging

Filter

Merken

Soort

Beoordeling

Prijs

Maat en inhoud

26 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
26 product(en) gevonden
< 1 2 >
26 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
26 product(en) gevonden
< 1 2 >
Als je een kunstgebit hebt, wil je hier natuurlijk lang plezier aan beleven. Het juiste onderhoud draagt hier voor een erg groot deel aan bij. Je voorkomt hierdoor mondklachten als een slechte adem en het kunstgebit blijft in topconditie.

Maak je kunstgebit regelmatig schoon met een reiniger


Omdat je kunstgebit dagelijks blootgesteld wordt aan kleefpasta, voedsel en speeksel vermenigvuldigen bacteriën zich binnen korte tijd. Deze bacteriën zorgen voor onaangename geurtjes. Een slechte hygiëne levert bovendien zweertjes in de mond of ontstoken tandvlees op. Daarnaast verkleurt het kunstgebit als het niet regelmatig wordt schoongemaakt, mede door factoren als roken en het drinken van rode wijn of thee.

Een vast kunstgebit met kleefpoeder of kleefcrème


Poetsen met een protheseborstel is natuurlijk van essentieel belang. Maar je wilt voorkomen dat je kunstgebit los gaat zitten. Hierdoor wordt eten en praten lastiger. Het gebruik van kleefpoeder of kleefcrème is in dat geval aan te raden. Zowel kleefpoeder of kleefcrème zijn te gebruiken bij een gedeeltelijk kunstgebit of een volledige prothese.

Corega, Fixodent en Kruidvat Merk voor onderhoud van je kunstgebit


Op deze pagina bekijk je het huidige aanbod aan kunstgebitverzorging. Je kiest uit verschillende producten van onder meer Corega, Fixodent en het Kruidvat Merk. Met ieder product weet je zeker dat een kunstgebit reinigen net even wat gemakkelijker verloopt en dat je zo lang mogelijk geniet van een goed verzorgd kunstgebit.