Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Bad en douchemiddelen

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Huidtype

Variant

Soort

Klacht

Voor wie

296 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 15 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
296 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 15 >
296 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 15 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
296 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 15 >
Word je ook pas echt wakker na een frisse douche in de ochtend? Of vind je het heerlijk om even in bad te ontspannen? Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment aan bad- en doucheproducten die goed zijn voor je huid en lekker ruiken. 

Douchegel en doucheschuim voor elke huid 

In ons assortiment vind je douchegels en doucheschuim voor elk huidtype. Heb je ’s ochtends geen tijd te verliezen? Kies dan voor een 2-in-1 douchegel. Deze is geschikt voor je huid en je haar. Wil je jezelf verwennen met een zachte schuimlaag op je huid? Ga dan voor een doucheschuim. Een doucheolie of douchecrème is ideaal voor de wat drogere huid. Deze ruiken ook nog eens heerlijk. Ook voor kinderen hebben wij een aantrekkelijke selectie aan douchegels en doucheschuimproducten. 
​​​​​​​

Een verkwikkend bad met badschuim en badzout 

Het nemen van een bad is een moment voor jezelf. Lekker ontspannen met een boek of een muziekje. Maak van je badkamer een spa met een fijne badschuim of strooi heerlijk geurend badzout in het water. Na een bad met badolie voelt je huid weer zacht. Maak voor je vermoeide voeten ook eens een voetbad met badzout. Je voeten zullen je dankbaar zijn. Houd je van een schuimend bad vol bubbels? Met badschuim is het heerlijk bubbelen. Wissel je bad en douche graag af? Dan is een douche- en badschuim-in-1 het ideale product.