Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat verhuist naar Zambesidreef 185 in Utrecht

Kruidvat verhuist naar Zambesidreef 185 in Utrecht

Over-Kruidvat.png
Klanten van Kruidvat uit Utrecht en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Zambesidreef 185. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Zambesidreef 171 en opent op woensdag 15 februari a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. 
 
Winkelmanager Jimmy van der Pol kijkt uit naar de opening van de winkel op de nieuwe locatie en vertelt: “De winkel is overzichtelijker en toegankelijker dan voorheen. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Utrecht en omgeving van harte uit om bij ons aan de Zambesidreef 185 te komen kijken!”
 

Verrassend, voordelig én toegankelijk

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Utrecht kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.
 

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.